Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Drž mě za ruku (S01E04)

(epizoda)
  • USA Please Hold My Hand
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Joel a Ellie zanechají auto v Kansas City a snaží se uniknout, aniž by na sebe upoutali pozornost pomstychtivého vůdce rebelů. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (144)

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda je to dobrá, ale přes něco jsem se nemohl přenýst. Já chápu, že Joel nemůže, nebo nemusí bejt zabiják jako ve hře, ale když tam venku řádí Runneři, Clickeři, FEDRA, nájezdníci a uskupení lidí, co se snaží za cenu života přežít a v minulém díle zanechal Bill vzkaz, ať si vezme Joel všechno co potřebuje a na zdi měl desítky ručních zbraní, samopalů, brokovnic, pušek na dálku, granátů... A Joel si vezme Carabinu s pomalým přebíjením co se zasekne...  Blbosti řeším co? Nějak jsem se přesto nemohl přenést. Zrovna ve filmu, ve hře, ve světě, kde je každá kulka i zbraň vzácná. ()

HNTR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních třech vydařených epizodách je zde jedna z těch slabších. Sbližování Joela s Ellie pokračuje, to je všechno hrozně fajn. Dovolil bych si říct, že akce je pořád málo a není taková, aby úplně stála za to a našla si výrazné místo v mém podvědomí. Epizoda působí nedokončeně a pravděpodobně na ni přímo naváže epizoda sobotní. Každopádně záporná postava Kathleen na mě působí zásadně nemastně a neslaně. V podstatě mě ničím nezaujala. ()

Reklama

SyL3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podstatne lepšia epizóda po tej predchádzajúcej s*čke. Konečne je to už zaujímavejšie medzi Joelom a Ellie, osobne mi nevadí takéto komornejšie pojatie, cestovanie. Pokiaľ sú dobré dialógy a dobrá atmosféra tak to žeriem. Jediné čo mi nesedí je Rose z Dva a pol chlapa. Nie že by bola zlá herečka alebo čo, len mi nesedí do roly drsnej vodkyne, proste jej to nežerem. 70% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten post-apokalyptický vizuál funguje dokonale. Ty peníze v tom jsou opravdu vidět. Epizoda jako taková je schizofrenní. Obsahuje zajímavé momenty, ale i chvíle, kdy se hodně mluví (o ničem). Těch je bohužel většina. Jogurt pomalu přestává protivně přehrávat (za mě významné plus). Pozn. Pobavilo obsazení Rose z Dva a půl chlapa :). Vidět ji hrát jinou postavu je zvláštní. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to zdlouhavé. Kromě jedné akce se tam vlastně skoro nic nestalo, až na to, že si Joel a Ellie spolu vykládají. Jen si vzpomeňte, kolik se toho událo v prvních čtyřech dílech Hry o trůny? Nebo, pokud chceme srovnat zombie apokalypsy, tak na začátku The Walking Dead? Tady se jenom kecá a prolézají se vybydlené baráky. Seriál je prakticky v polovině a nejvíc mi utkvělo v paměti, jak Bill a Frank pěstovali jahody. :P Tohle má být ta seriálová bomba, jak tu všichni popisujete? Snažte se oprostit od svých herních zážitků a začněte hodnotit TEN SERIÁL, nikoli předlohu. 2,5*. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (23)

  • Na začiatku epizódy môžeme vidieť horskú dráhu Mamba. Geograficky by však mala byť Steel Force v Dorney Parku, pretože ešte neprešli Pittsburghom. (molcan2)
  • Na začiatku epizódy vidíme Joela (Pascal), ako varí kávu. V hre je naznačené, že káva už nie je dostupná alebo že je to luxus, čo vysvetlí, že ju dostal z Billovho (Nick Offerman) domu počas predchádzajúcej epizódy. (molcan2)
  • Craig Mazin zistil, že Joelovo (Pascal) rozhodnutie dovoliť Ellie (Ramsey) použiť zbraň dokazuje jeho dôveru v ňu a považoval to za "najotcovskejší moment, aký kedy zažili". (molcan2)

Reklama

Reklama