Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Vydržet a přežít (S01E05)

(epizoda)
  • USA Endure and Survive
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Joel a Ellie se snaží uniknout povstalcům a přitom se dostanou do křížku s nejhledanějším mužem v Kansas City. Kathleen pokračuje ve své misi. (HBO Max)

Diskuze

NiMareQ

NiMareQ (hodnocení, recenze)

WTF, Kathleen, lídr resistance, se emočně vylívá svému prvnímu důstojníkovi??

ramislav

ramislav (hodnocení, recenze)

Tohle byl hodne divnej dil :D Bloater potesil, ale to je asi tak vsechno...

PD321

PD321 (hodnocení, recenze)

Bejt na místě tvůrců nechal bych to jako ve hře: jeden díl události od havárie auta až do přechodu mostu a v tomhle dílu tunely až do konečnýho kousnutí. Takhle to působí dost roztahaně. Tim že nechali tunely prázdný ochudili díl o nejsilnější zážitek, nebo možná druhej nejsilnější zážitek. Možná si mysleli, že by to diváctvo nerozdejchalo. Souhlasim s kritikou, že si skupinka počínala dost podivně, když si na útěku špacítuje středem silnice a když se přiblíží nepřítel, tak jenom stojej a koukaj.

ANALYZATOR

ANALYZATOR (hodnocení, recenze)

rawu

Souhlas. Ten seriál má pár dobrých míst, ale jinak to je voser jak prase. 93% ? Za co? Půlku dílu jdou prázdným tunelem a pak je zachrání před bandou zabijáků zombíci. Lidi tam jednají jak retardi, aneb proč utíkat, nebo střílet, když můžeš stát a čumět? Samozřejmostí je druhým říkat, aby utíkali, protože to prostě nikoho nenapadne. A když už konečně utíkají, tak před autem, protože prostě jim ty svině neřekli, že můžou taky odbočit do strany mezi domy. A pak je tu Rose. Když pominu dát takovej typ ženský do takový role, tak nemůžu pominout její proslovy o ničem a její konec... zase, za sebou má stádo nenažraných zombíků, stoupne si tak, aby ji nic nekrylo a zase stojí a čumí a čumí a stojí a čeká, až na ni někdo skočí a udělá ji houbu. Totál hovadina. A když to tu napíšeš, tak se hned objeví retard TheDarKing s jeho vlhkýma snama, který se mu zdají od doby, kdy tu hru hrál a začne hystericky ječet, jak je ten svět nespravedlivej a my jsme ovce, protože prostě nevidíme tu geniálnost celýho seriálu.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

rawu

Jo, ještě to napiš do všech dalších diskuzí, ovečko. Protože ten, kdo tvrdí o ostatních, že jsou ovce, je z mé zkušenosti vždy ta největší ovce sám. :)

Guilemot

Guilemot (hodnocení, recenze)

Souhlas. Díl jsem si užil, jen škoda, že takové díly nemají ani hodinu a ten jako byl třetí skoro hoďku a půl. Pak možná škoda až moc velkého CGI u nakažených, ale chápu, že je to jednodušší než namaskovat padesát lidí :) (a zároveň bych ocenil víc "close up" úmrtí. Kousance, krev atd. Bloaterovo final kill přesně jako ve hře ale potěšil.). Možná škoda, že už se takové hordy nedočkáme. Ale uvidíme.
Ještě možná výtka k tomu, že Joel říká že sniper neumí střílet, ale sám střílí jak pomocnej než trefí řidiče. A měl nějak moc nábojů. Já říkám furt, že on jede Novou hru+ a sem tam si zapne modifikátory :D
Celkově ale spokojenost. Takhle by měl vypadat celej seriál.

F50Ferrari

F50Ferrari (hodnocení, recenze)

No takhle to má dá se říct vypadat, ... za mě rozhodně nejlepší díl. Nemám moc co bych vytknul, ... no mezi tou hordou toho přežili krom jednoho kousance na noze opravdu dost, Joel se naučil střílet přesně ve chvíli, kdy to bylo zapotřebí a pak už prostě neminul a Ellie se probudila né za 5 minut 12, ale tak za vteřinu 12, ... ale tak to jsou detaily, prostě měli dá se říct štěstí a nevidim to jako nějaký negativum. Hezkých 85%. Bloater a nakažení, včetně malých dětí super. Tak to má být :)

Reklama

Reklama