Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


V časech nouze (S01E08)

(epizoda)
  • USA When We Are in Need
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Ellie narazí na skupinu pomstychtivých přeživších – a zaujme pozornost jejich vůdce. Oslabený Joel čelí nové hrozbě. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (129)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

90 procent? Aha…haha. Asi za tu zázračnou medicínu, která Joela postavila během vteřiny na nohy. Nebo za požár společenské místnosti a pravděpodobně hlavní budovy sídla sekty, která vůči tomu zůstala netečná a jedinej člověk nešel tu spoušť omrknout. Hype 15 procent, říkala paní Veronika Bednářová z Reflexu. Vychází mi to na 30, ale čert to sper- 90 ani náhodou. ()

Ironhead

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jen k těm poznámkám, kde byli lidi z města (vlastně ani ne z města ale letoviska, jasně to ta říkají), když ne venku? Ona když je sněhová vánice, nemáte pořádně co jíst a je tam nejmíň tak deset pod nulou, tak asi lidi nebudou dobrovolně korzovat venku po ulici. Krom toho ta akčnější malá část té komunity to měla v té chvíli už za sebou a většina zbylých ani nevěděla, čím je vůdce krmil ;) ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joel se zotavuje a Ellie se setkává se sektou. Prakticky je v tomhle díle většina, ale je škoda, ze epizoda nebyla delší. Mohla se na scénu dostat delší honička na koni, Ellie mohla mít trošku stealth akce a 2 chlápky klidně mohla sejmout a Joel se mohl trochou prostřílet do vesnice. Pak by to bylo dokonalé, ale na druhou stranu stejné jako ve hře. Takže oceňuji věrnost předloze a zároveň menší odlišnost. Každopádně fantasticky díl a jdeme do finále. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nekompromisní survival v drsné zasněžené přírodě, či správně atmosferickému městečku, kde záběr po záběru zřejmé, že skýtá velmi nepříjemné tajemství. Parádně zpracovaný záporák a tradičně dobré ústřední duo ve správně napínavé epizodě, která má sice trochu tendenci kopírovat některé předešlé, ale je to tak bezprostřední s dávkou nekompromisního násilí, že to nelze neobdivovat. ()

HNTR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjde mi, že posledních pár dílů šlo postupně kvalitou trošku níž, tentokrát zde máme epizodu, která to zase nakopává a doufám, že tak dostatečně, aby za to stál i ten poslední díl, který nás čeká příští týden. Setkáváme se s další skupinou, o které na začátku nic nevíme a postupem času se dostáváme k pointě. Vidíme, že pro ostatní postavy naši hlavní hrdinové můžou působit jako záporáci. David funguje skvěle, je v něm vidět takový ten typický slizák. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kde Ellie (Bella Ramsey) má Davida (Scott Shepherd) a Jamese (Troy Baker) na ráně, Bella Ramsey opravdu drží skutečnou (nenabitou) pušku. Kvůli své velikosti a váze se Bella snažila udržet zbraň namířenou po delší dobu, což je v epizodě patrné a bylo záměrně ponecháno, aby se ukázalo, že Ellie zjevně není zběhlá v používání těžkých střelných zbraní. (mikki089)
  • Troy Baker, který v seriálu ztvárňuje postavu Jamese, je hlasový herec ztvárňující postavu Joela v herní verzi. (mikki089)
  • Když David (Scott Shepherd) donese uvězněné Ellie (Bella Ramsey) tác s jídlem, tak ta ho během hádky odkopne stranou. V dalším záběru je ale tác zase na předešlém místě. (Duoscop)

Reklama

Reklama