Reklama

Reklama

Krvavý obchod

Trailer

Obsahy(1)

Jean Claude Van Damme přijíždí na Filipíny, aby zachránil život svojí neteři, která potřebuje novou ledvinu. O svoji ledvinu ale přijde hned první noc, když mu ji ve spánku vyoperují. Nyní si ji musí vybojovat zpátky, aby neteř zachránil... Deacon přiletí na Filipíny a záhy zachrání na ulici prostitutku Anu před mužem, který ji mlátil. Deacon s ní stráví noc, ale ráno se probere ve vaně plné ledu. Chvíli mu to trvá, než se vzpamatuje, ale pak si uvědomí, že ho někdo okradl o ledvinu... Deacon má na Filipínách bratra George a starého přítele Kunga. Okamžitě volá Kungovi, chce svoji ledvinu najít, potřebuje ji pro Georgeovu dceru, která musí na transplantaci. Deacon pátrá po Aně a s tím mu pomáhá Kung, který má kontakty. Když Anu najdou, dozvědí se, že za vším stojí muž jménem Drake, který ji jen najal. Ana se přidá na Deaconovu stranu. Deaconovi dojde, že jeho ledvina už je v těle někoho jiného, ale on je ochoten i zabíjet, aby ji získal zpět... George je pobožný a s bratrem moc nevychází, takže se v něm perou emoce. Svou dceru ale miluje, takže Deaconovi pomůže a zjistí, kdo jeho ledvinu má. George zná dobrého hackera a ten mu prozradí identitu muže, po kterém s Deaconem, Kungem a Anou pátrají. Čtveřice se odklidila do letního domu George, kde připraví plán útoku... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

pokud myslíš, že reaguju na waca, pokud se bude vyjadřovat normálně a diskutovat jako já, tak nemám problém s tím. nehledej za vším co napíše to špatný. a dál to řešit nebudeme kámo, nemám náladu na hádky

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Martin741

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Ouwen

To uz sme preberali x-krat. Kde je vola, tam je cesta. Staci sa pozriet na Adkinsa s Florentinem. S tretinovym rozpoctom beznej Seagalovky dokazu natocit taky film, ze sanka dole.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

No co si budem povídat. Na to co JCVD a Shahlavi "mohli předvést" je to docela slabota. Na druhou stranu, pořád kouknu na radši celkem v poho a nic si nehrajíví Van Dammovku, než na konstantně znuděnýho Seagala, kdy u jeho filmů za něco stojí jenom ty kreace který předvádí nějakej jeho partner, což ještě víc dokresluje co je Štefan momentálně za čuráka, když stačí i průměrnej blbeček, bez charizma s mizernou choreografií, aby ho úplně vymazal z filmu, ale na hodnocení Seagalovek z poslední doby se vesměs shodujeme, takže pohoda :-)

na příspěvěk reagoval m.a.t.o., Ouwen

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ta prva bitka co sa odohravala v spomienke na predoslu noc mi prisla dost tmava rovnako ako aj bitka na diskoteke, ale tam to kurvili hlavne tie diskosvetla. Po choreografickej stranke nic vynimocne, ale nemozem povedat, ze by to bolo sklamanie, necakal som nic specialne, takze mna to ani nesklamalo. Ako no neviem, film som pozeral tesne po A Good Man a tam mi aj ta Websterova bitka v noci pri telefónnej budke pripadala lepsie osvetlena/natocena aj ked choreografia bola mozno este slabsia.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

ja som videl všetko dobre, stavím sa že sleduješ v zlých "svetelných podmienkach" ,alebo máš zlé oči alebo čooo :))

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Pozrel som si to tesne po Štefanovom A Good Man a musim povedat, ze aj ked su to rozdielne filmy su rovnako na pecko. Na Van Dammovom ma zaujal celkom dobry pribeh, ale tie akcne sceny su jeden otras - vsetko sa tocilo v tme a bolo hovno vidiet. Vôbec ma to nebavilo. Stefanov film je zase pribehovo o hovne, resp. stale o tom istom, ale Webster tam ma dve slusne bitky, Waxman sa viditelne zlepsuje :)))

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Lacike

tebe "nechutí" ani tá zmena nálady, či len chuť alkoholu? Lebo jeho chuť nechutí asi väčšine aj z tých ktorí ho pijú, ale "chutí" nám tá "zmena vedomia" xD

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Tak ja na zelene pozadie seriem. V sci-fi serialoch je ho plno a tak som si na neho zvykol.

Ale strih cez osu mi znova zdvihol tlak. :)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

fuuuha... vidis to...ja zas nepijem kavu, takze vobec neviem ake to je... :) a ako som v 15tich prisiel na chut pivu, tak nepijem ani kolu :))

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

1) Včera a předevčírem jsem upravoval český titulky a spojoval je do víc řádků. Titulky, který jsou na obraze vteřinu nemám rád:) 

2) Viděl jsem kousky, znám konec, takže si myslím, že u mě tak za 3. Sralo mě to digi video i ten konec.

3) Nevím, jestli sis toho všiml, ale některé scény v nočním klubu (nevím ve kterým, je jich tam určo plno), jsou zřejmě točený před zeleným pozadím a naklíčovaný. Což mě teda nasralo.

Dám to možná dneska.

na příspěvěk reagoval Lacike

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike

však počkej, až ti někdo řekne proč mu to chutná, začneš pít taky.

 

ale ne, cenim tě. aspoň nejsem jedinej.

na příspěvěk reagoval Martin741

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

A co ty? Kedy to das. Uz mas kvalitnu verzi jak s dabingom tak v original zneni, aby si si vychutnal Van Dammov hlasok.

Je to profesionalne natoceny film so zaujimavou psychologickou zapletkou na ktory su vsetci zli kvôli reziserovi. Ty sa toho filmu urcite zastanes a jebnes tomu 3-4 hviezdicky.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

fajn, red bully sám nechlastám, ale big shock... ten je.

jako klidně si dám pivko, s tím problém nemám. ale nechodím do baru a podobně, stačí mi jeden beer doma. introvert však víš. :)))

Reklama

Reklama