Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní pól, magický domov Santy a paní Clausové, se rozrostl do obřího velkoměsta poháněného kouzlem svátečního štěstí ze všech koutů světa. Protože jsou ale všude lidé příliš zaneprázdněni na to, aby trávili sváteční čas společně, město čelí velkým potížím. Kdo pomůže zachránit drahocenné vánoční tradice? Chlapec jménem Kevin by měl možná šanci, kdyby dokázal přesvědčit svou starostlivou mámu Chelsea, aby znovu objevila kouzlo Vánoc. S drobnou pomocí sympatického učitele Ryana, tajemné elfí dívky Clementine a gospelové zpěvačky Josephine se Kevin odhodlá zapojit maminku do legrace a dokázat, že i jeden malý kluk může změnit názor mnoha lidí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Marze 

všechny recenze uživatele

Funguje to jako zábavný a sladký film pro fanoušky vánočních filmů. Má magično, elfy, romanci a sváteční atmosféru. shlédl jsem o vánocích na televizi Seznam. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Zde mi přišla (narozdíl od druhého dílu) malá elfka míň trapná. Asi proto že neměla takovou tendenci se šíleně pitvořit. Hlavní dvojice celkem sympatická, i když ty pohledy Tiffani Thiessen dovedou fakt zabíjet a říkají: Dej si na mě pozor... jsem mrcha! To mi nikdo nevymluví. Zkrátka vypadá tvrdě a nepřístupně. Líbil se mi "příběh" Ernieho a Penelope. Jinak se jedná o průměrný vánoční film, kde je sníh a to je velký bonus. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Hallmark prichadza s dalsou originalnou tvorbou, tentokrat opat s vianocnou tematikou. Problem je v tom, ze podobne ako Hollywoodske trhaky, tak aj televizne filmy maju svoje klise a u tych vianocnych to plati dvojnasobne. Zvyknu sa tocit okolo dvoch motivov - Santa/Severný pol ma problem a osamoteny clovek najde lasku svojho zivota. V druhom pripade zvycajne ide o workoholickeho rozvedeneho rodica, alebo podobnu alternativu, pricom vzdy to konci vianocnym zazrakom. To je aj pripad Northpole. Neoriginalny dej a zapletka, ktore ste videli uz 100x sa tu opakuju bez hanby. Co vsak filmu nemozem upriet, je prijemna atmosfera a sice lacne, ale zaujimave pocitacove efekty a kulisy, ktore tomu dodali smrnc. ()

Toolshed 

všechny recenze uživatele

Solídna srágora, ktorá sa snaží hrať na city, ale udrie v skutočnosti na úplne inú strunu - vzbudí vo vás akurát odpor. ()

Reklama

Reklama