foto

Josh Hopkins

  • nar. 12.9.1970 (48 let)
    Lexington, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

William Joshua Hopkins se narodil 12. září 1970 v Lexington, Kentucky. Je to syn bývalého kongresmana Larryho Hopkinse, jeho matka se jmenuje Carolyn. Chodil na univerzitu Sayre, kde hrál závodně basketbal. Během jednoho rozhovoru pro rádio prohlásil, že je fanouškem Kentucky Wildcats. V současné době má německého ovčáka, který se jmenuje Max. Kromě herecké kariéry je i amatérským hudebníkem.

Jeho kariéra začala v seriálu NEW YORK UNDERCOVER v roce 1996. O tři roky později se předvedl ve filmu PIRÁTI ZE SILICON VALLEY, který byl o vzniku počítačové firmy Microsoft a Apple. V letech 2001-02 vystupoval v seriálu ALLY MCBEALOVÁ, kde hrál postavu Raymonda. Později se začal ukazovat v epizodních rolích seriálů jako BRATŘI A SESTRY, KRIMINÁLKA MIAMI, BEZE STOPY nebo SBĚRATELÉ KOSTÍ.

V seriálu ODLOŽENÉ PŘÍPADY se ukázal jako asistent státního návladního Jason Kite, což byl mimochodem milenec Kathryn Morris, která zde hraje hlavní roli Lily Rushové. V roce 2009 si zahrál dr. Noaha Barnese v PRIVATE PRACTICE, což je odnož známějších Chirurgů.

Poslední rolí, ve které se mu daří zviditelnit je postava Grayson Ellis v seriálu COUGAR TOWN.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mail Order Monster
2017 Hrdinové ohně
2016 Car Dogs
2014 Get On Up - Příběh Jamese Browna
Kelly & Cal
Opposite Sex
Vánoce v ohrožení (TV film)
2012 2nd Serve
Lady Friends (TV film)
2010 Lebanon, Pennsylvania
Láska a nedůvěra
2009 Kluci z kalendáře (TV film)
2008 Pěkně hnusný lidi
2007 Insatiable, The
2006 Dorothy (TV film)
Organizace Alfa: Hádův faktor (TV film)
2005 Global Frequency (TV film)
2004 NYPD 2069 (TV film)
2003 Chicken Party
L.A. Confidential (TV film)
2001 Pekelná kuchyně
2000 Auto Motives
Dokonalá bouře
Láska a sex
1999 Piráti ze Silicon Valley (TV film)
1998 Jak umlčet Mary (TV film)
1997 G. I. Jane
1996 Paulie
1995 Parallel Sons

TV seriály

2016 Quantico (TV seriál)
Yes (S01E22)
Right (S01E21)
Drive (S01E20)
další epizody (11)
2015 Quantico (TV seriál)
Inside (S01E11)
Quantico (S01E10)
Guilty (S01E09)
další epizody (11)
Město žen (TV seriál)
Nejlepší nejhorší narozeniny (S06E13)
Tomovo děvče (S06E12)
Nové výzvy (S06E11)
další epizody (13)
2014 Neranditelní (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Jdeme do toho (S05E13)
Láska je dlouhá cesta (S05E12)
Únos (S05E11)
další epizody (13)
2013 Laskavý dotek (TV seriál)
I Ain't Broke But I'm Badly Bent (S02E07)
Město žen (TV seriál)
Nejlepší nejhorší dovolená (S04E15)
Na Bahamy! (S04E14)
Zlodějka Jules (S04E13)
další epizody (15)
2012 Město žen (TV seriál)
Můj život, tvůj svět, část druhá (S03E15)
Můj život, tvůj svět, část první (S03E14)
Náhradní Den díkůvzdání (S03E13)
další epizody (15)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Démoni (S04E06)
Město žen (TV seriál)
Něco je ve vzduchu 2. část (S02E22)
Něco je ve vzduchu 1. část (S02E21)
Čas rozhodnutí (S02E20)
další epizody (12)
2010 Město žen (TV seriál)
Takový jako dřív (S02E10)
Až přijde čas (S02E09)
Blues malý holky (S02E08)
další epizody (24)
2009 Město žen (TV seriál)
Záhadný muž (S01E10)
To je moje děvče (S01E09)
Dva pistolníci (S01E08)
další epizody (10)
Private Practice (TV seriál)
Yours, Mine & Ours (S02E22)
What You Do for Love (S02E21)
Do the Right Thing (S02E20)
další epizody (5)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vlk v rouše beránčím (S07E20)
Konec sázek (S07E13)
2008 Swingtown (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žbluňk (S02E13)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Světlo světel (S01E10)
Chyby se stávají, část 2. (S01E09)
Chladné přijetí (S01E07)
další epizody (9)
Pepper Dennis (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka v lednici (S01E08)
2004 North Shore (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Nebezpečná čtvrť (S02E01)
Ulička milenců (S01E23)
Dravec (S01E20)
další epizody (8)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Halleyova kometa (S01E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ztráta (S05E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Popojedem (S05E22)
Já a mé druhé já (S05E21)
Další půjde z kola ven (S05E19)
další epizody (12)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Tísňové volání (S05E07)
Ztráty a nálezy (S05E06)
Chci lásku (S05E05)
další epizody (7)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Partners (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Atonement (S06E18)
1994 New York Undercover (TV seriál)

Dokumentární

2013 Sixth Man: Bluesanity

TV pořady

2014 Celebrity Name Game (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Město žen (TV seriál)
Ples (S06E07)
2014 Město žen (TV seriál)
Milionáři (S05E09)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace