Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jediné,co je na tom filmu dobré,je úvodních asi pět minut,které slibují drsnou podívanou....potom už to nezachrání ale ani sexy Salma,nad jejíž super prdelkou a kozama by se daly vést sáhodlouhé úvahy nad photoshopem..akce tady prostě negraduje,přichází a zase odchází,jak se jí zrovna zlíbí..prostě hovadina...............moje hodnocení = 1,5 z 10. ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Proč dávám odpad, když lidi okolo mně dávají čtyři nebo rovnou pět hvězdiček a nejméně tři, proč ? Protože hlavní hrdinka je špatná, tady nejde o to že bych měl problém s tím že hlavní hrdina je žena. Jde o to že hlavní hrdinka, střílí ze zbraní přesně a neomylně, ví přesně co jaká zbraň dělá, umí se prát, je zkušená a umí se pohybovat. No přesně jako speciální jednotky, což o to, ale ve filmu neni nijak vysvětleno jak k tomuhle přišla. Kdyby ji ozářili v mimozemšťani svými neuronovými paprsky a popřípadě ji něco někam strčili, tak bych to bral. Bral bych i to že, jeto superhrdinka a dokonce bych bral to, že se jí to do hlavy nějak nalilo, cokoliv bych bral. Kdyby to však bylo vysvětleno, mnozí asi budou namítat, že to blbost, né blbost to neni jde o princip. I v sebe hloupějším filmu, bývá tohle vysvětleno. No navíc je tady i ta její infantilní matka, která se furt na ně co ptá, odmítá poslouchat a svoji vlastní dceru, vystaví takovému nebezpečí jen aby ji dala růžového medvěda ? Ehhh navíc hlavní záporák je neskutečně ukecaný a hovno předvede. Takže za zmínku stojí nějaká ta šílenost a občasná zvrácenost, jako je pan Japončík se svým pojízdným Kabuki divadlem. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle je hodně příjemně drsná a nadupaná jízda, kterou Salma Hayek zvládá s naprostým přehledem. To gore je místy někdy až moc, ale ono to k tomu jde, jen kdyby těch digitálních triků nebylo tolik. Tenhle film má ale drive a nepřemožitelná ženská s tímhle tělem je prostě velký bod k dobru. Pěkně se na to kouká. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla paráda. Jeden pokoj, spousta zbraní, mrtvol, zabijáckých šlapek, úchylných japončíků, cákající krve, černého humoru, a nad tím vším Salma Hayek, která té zábavné blbině dává tělo i duši způsobem, který nikoho nemůže nechat chladným. Už dlouho jsem se tak dobře nebavil a to vlastně jen jedna sexy samoživitelka řeší takové ty běžné rodinné trable s matkou a hlídáním dcery. Možná je to tím, že je řeší v ujeté, téměř nonstop akční jednohubce, která si nedělá hlavu s logikou, okázale kašle na věrohodnost a vypadá jako hyperaktivní kříženec řeznictví a Tarantina s Millerovým Sin City. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

To je taková paráda tohle!!! :)) Sice už takových filmů vzniklo víc, ale ten nápad je supr a když si daj tvůrci záležet na postavách a hereckých výkonech, tak je to vždycky velká zábava. Salma Hayek ve velkým bytě čelí přívalu najatých zabijáků, všelijakých individuí, swatu a samotné mafii... A všechny odrovná !! :-DD Po bytě se postupně válejí mrtvoly, krví doslova vymalováno (to mě někdo vysvětlete, proč třeba Expendables 3 bylo "odkrveno" a takovejhle "malej flick" obsahuje GORE scény jak běžnej horor !!??). Navíc Salma je pořád kus a mužský divák nesleduje film pouze dvěma smysly, ale třemi (oči, uši a penis --> proto se nedivím, že film J*A*S*M*A nijak nezaujal, bylo by to proti zákonu přírody ...). Scéna, kdy japonskýmu sadistovi tečou vnitřnosti z huby a břicha na podlahu je k nezaplacení. Stejně tak Salma dostává zabrat jako v mírnějším exploitation flicku. Prostě parááááda!!! Akce, brutalita, krev, skvělej vizual a strašná sranda ... i když notně teda černej humor ... ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)
  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)
  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama