Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Full action and violent package!! Tohle je Guilty Pleasure jako kráva a režisér přesně věděl, co akční fanoušci chtějí vidět! Sexy kočky, jeden uzavřený barák, spousta mrtvol, černý humor, výborná kamera, perfektní stylizace, spousta akce a quantum perfektně udělaného gore (z některých scén jsem si trhal vlasy, celéj pokoj je vymalovanéj krví a děvkama po zemi)!! Co zamrzí, že se zde nevyskytne žádný pořádný fight, ale jinak je to nonstop akční a adrenalinová jízda s velmi atraktivní Salmou Hayek, která ví, že legíny a výstřih na chlapy prostě platí. Velmi málo chybělo k plnému kotlu. Foresťáci a Shawshaňáci ať se drží dále, nic pro intelektuální šméjdy. 80% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

I když už je paní Hájkové skoro požehnaných padesát, jeden by ani chvíli nezaváhal naplnit jí bez reptání tortillu nebo poslintat fajitas, aniž by se při tom cítil jako gerontoúchyl. Nevím, je-li to dokonalými maskéry, či jí od krku dolů fejkli tím hobitovským softem na trpajzlíky tělo nějaké kozaté třicítky, ale jak se říká, na darovaného koně při honění nehleď. Jen je trochu škoda, že na stará kolena sexuálně apeluje ve filmech, které spíš než grind připomínají něco, na čem si smlsne Otok mozku, když dostane chuť na Mango. Avšak i když je to plné jeblých Japonců, škaredých vyšinutých děvek přestrojených za školačky a logických štěrbin velikosti vjezdu do pískovny, pokud k tomu člověk přistoupí jako ke kapku ujetým a řádně krvavým trampotám katalogové MILFky a přemýšlí u toho čurákem, dá se to vcelku úspěšně přežít až do konce, aniž by vám hráblo a dostali jste pak chuť třeba na Jebnuto: Shitpūden, Kuroshitchuji nebo nedejbože Princeznu se streptokokem. Takže film za dvě a jedna navrch za tu nekompromisně chalapeňovou pichnu. Na závěr bych ještě rád, možná trochu netradičně, podotkl, že i když dávám relativně nízké hodnocení, pořád je to oproti té přihřátými pozéry vyhajpované, trapné, odpudivé a mimořádně nudné pičovině jménem Birdman naprostá dokonalost. Birdman delenda est. ()

Reklama

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

To máte tak, když skloubíte vymaštěnost Smokin' Aces s one-woman show podobné ale pohlednější Columbiany. Vznikne z toho jednopokojová laciná tupá rubačka se Salmou, která by za běžných okolností po výstřelu z brokovnice jednou nebo dvakrát oběhla celou planetu. Moc moc blbost. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to veru neznelo vôbec zle. Ale napokon to bolo naozaj hrozné, v mnohých ohľadom priam nechutné (viac ako niektoré horory). Jedna žena, a proti nej celý gang cvičených zabijákov. Toľko šancí mali na to, aby ju niekto odstrelil, ale z tej zabijáckej "šetrnosti" vždy vyťažila zas a znovu Everly. Ale celkovo bol celý film stále dokola o tom istom - samé strielanie a násilie, hoci snaha o originalitu bola občas dosť viditeľná. Mňa osobne najviac pobavila scénka so psíkom "Banzai, loptička" :D Už len kvôli tomu nemôžem dať odpad, takže 1*. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Je Everly klasický akční výplach?? Určitě. Je Everly absurdní?? Určitě. Jak jinak vysvětlíte, že zbědovaná, postřelená, pomlácená, nejspíše znásilněná a polomrtvá prostitutka proti své vůli Salma Hayek, dokáže pozabíjet všechno, co se pohne, od Jakuzy po elitní jednotky a pána s katanou, potažmo pána se sekáčkem. Je Everly brutální?? Ano, a jsem tam je to nečekané. Dá se na Everly dívat?? Jo, ale pokud chcete sledovat křivky Salmy, zvolte Desperada, nic lepšího už nikdy nebude. Bude vás Everly bavit?? Ačkoli jsem zástupce mužského pokolení, tak musím říci, že ani moc ne... ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)
  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)
  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)

Reklama

Reklama