Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (161)

bararich8 

všechny recenze uživatele

Kromě pro mě zajímavého tématu/hudebního žánru jsem od toho ani moc nečekal, takže jsem vcelku spokojen. Příběh je v základu totiž již dost omletý a nemá moc co nového a zajímavého nabídnout, takže hlavní je hudba a tam nemám vůbec problém (doporučuji sehnat soundtrack - zní to pak ještě lépe než ve filmu :)). Zac v pohodě. A už jsem vám říkal, že Emily Ratajkowski je fakt rajcovní? 3* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento snímok som si obľúbil z niekoľkých dôvodov. Prvý je Jon Bernthal a druhý dôvod je moja najobľúbenejšia electro hudba. Milujem scénu pri bazéne, s tancujúcou snedou kurvičkou, kedy sa vysvetľuje srdcový rytmus pri hraní hudby. We are your friends by sa skoro hodil ako vzdelávací snímok pre stredoškolských študentov. Videli by, ako ľuďom ubližuje pitie a drogy, neférové jednania a čo všetko môžeme dokázať zapálenou prácou. Pomerne verne sa drží konceptu amerických scenárov: od nuly poctivou drinou dosiahneme úspechu. Je lepšie nepozerať sa pred zhliadnutím na trailer, pretože v ňom uvidíme tie najzaujímavejšie momenty a dej je potom predvídateľnejší viac, než by bolo prospešné. Celkovo táto hudobná a romantická dráma od režiséra Maxa Josepha nikoho neurazí a jej morálne posolstvo sa nám dostane pod kožu. Nemusia sa ho báť ani odporcovia elektronickej muziky, naopak je to nevtieravý a zaujímavý exkurz do tejto branže. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi už jsem na to starý, nebo co, ale tenhle film se mi prostě nelíbil. Zac Efron je fajn, ten mě docela baví. Emily mě nebaví vůbec, jako herečka nic, prostě se na ní jen chlapi mají koukat, to je celé. Hudba mi vůbec nic neříká, takže asi nebudu cílovka, ale mně tenhle film prostě nic neřekl. Mnohokrát omleté, nudné. ()

papushka 

všechny recenze uživatele

Průměrná oddechovka o Zacovi-Švandovi DJovi plná klišé a duc duc jamů, některých celkem dobrých. Wes perfektní, Emily překvapivě výborná a na zbytek osazenstva se leda tak pěkně kouká. Pokud od toho člověk moc neočekává nebo je fanošuk electro hudby, tak bude určitě spokojen nebo minimálně neuražen. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Život DJ nie je jednoduchý. Pokiaľ máte vymletých kamarátov, radi si dáte niečo nelegálne a pasiete po frajerke svojho učiteľa, svetoznámeho DJ. Ale Efron to v pohode vykrýva, roztancuváva ľudí, nahráva si zvuky a vedie svoje malé, vnútorné vojny.Veľa vecí tam ale pekne funguje, slnečné prostredie tiež pridá a dokonca aj tá hudba je počúvateľná. Efron sa pomaličky škrábe z toho kokainového dna, uvidíme, ako sa ukáže v roli záchranára. Príjemne, nenásiné, pozeratelné. 3 z 5 ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Film je historicky štvrtý najhorší debut pre film, ktorý sa odvysielal vo viac ako 2000 kinách. Priemerná tržba na jedno kino bola len 758 dolárov. Najhorší výsledok drží Jem a Hologramy (2015) s priemerom 570 dolárov na kino. (Arsenal83)
  • V titulcích je ještě jedna scéna. (romajz15)
  • Originální název filmu We Are Your Friends vychází z názvu skladby hudebního dua Justice, která zazněla i v traileru. (vteco)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama