foto

Alicia Coppola

  • nar. 12.4.1968 (52 let)
    Huntington, Long Island, New York, USA

Biografie

Alicia Coppola se narodila 12.4.1968 v Huntingtonu, New York.  Vystudovala Kent School v Kentu, Connecticutu v roce 1986. V roce 1990 získala bakalářský titul v New York University. Alicia není příbuzná se známým režisérem Francis Ford Coppolou, ale je sestrou filmového producenta Matthew Coppola a sestřenicí producenta Denise Di Novi. Za manžela si vzala herce a spisovatele Anthony Michaela Jonese. S Jonesem má tři dcery, Mila Roselena (2002), Esme Marlena (2008) a Greta Helena (2010).

Svou televizní kariéru začala jako hosteska na MTV game show Remote Control. V roce 1991 dostala roli Lorny Devon v seriálu Another World. Alicia je známá především účinkováním v různých seriálech. Zá zmínku stojí například její role v pilotní epizodě seriálu Star Trek: Voyager. Dále si zahrála v kriminálkách jako je Kriminálka Las Vegas, Zákon a pořádek: Zločinné úmysly, Námořní vyšetřovací služba, Sběratelé kostí či Námořní vyšetřovací služba L.A.

Její filmové role jsou Beth Sheffieldová ve filmu Vesmírná past, Belly ve filmu Hřích (2003) a FBI agentka Spellmanová ve filmu Lovci pokladů: Kniha tajemství (2007).

poutník Rostislav "Rosta6" Jaroš

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Cowgirl's Story
2015 We Are Your Friends
2008 Černá vdova (TV film)
2007 Lovci pokladů: Kniha tajemství
2004 Fresh Cut Grass
2003 Becoming Marty
Hřích
Welcome to the Neighborhood
2002 Vysoká hra (TV film)
2001 Zigs
2000 Blood Money (TV film)
1998 Dokonalý útěk (TV film)
1997 Vesmírná past
1996 For the Future: The Irvine Fertility Scandal (TV film)
1992 Keys, The (TV film)

TV seriály

2020 All Rise (TV seriál)
What the Constitution Greens to Me (E12)
2019 Blood & Treasure (TV seriál)
The Revenge of Farouk (S01E13)
Legacy of the Father (S01E12)
Return of the Queen (S01E11)
další epizody (8)
Why Women Kill (TV seriál)
Kill Me as if It Were the Last Time (E10)
Marriages Don't Break Up On Account Of Murder - It's Just A Symptom That Something Else Is Wrong (E08)
I Found Out What the Secret to Murder is: Friends. Best Friends. (E07)
další epizody (8)
Zelenáč (TV seriál)
Greenlight (S01E16)
Empire (TV seriál)
You Broke Love (S06E03)
Shift and Save Yourself (S05E12)
In Loving Virtue (S05E11)
2018 Shameless (TV seriál)
Church of Gay Jesus (S08E10)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrůda (S09E17)
2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Křižovatka (S05E19)
Shameless (TV seriál)
God Bless Her Rotting Soul (S08E03)
We Become What We Think Frank! (S08E01)
2016 MacGyver (TV seriál)
Chisel (S01E09)
Those Who Can't (TV seriál)
What's Eating Uncle Jake? (S01E06)
Shameless (TV seriál)
Ride or Die (S07E10)
The Defenestration of Frank (S07E06)
Own Your Shit (S07E05)
další epizody (6)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Sedmé dítě (S07E19)
2015 Code Black (TV seriál)
The Son Rises (S01E09)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dosah (S06E20)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Faith and Despondency (S07E10)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Itch (S10E04)
2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Snílek (S03E08)
2012 Společná terapie (TV seriál)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Pravidla hry (S01E11)
Nine Lives of Chloe King, The (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Šaráda (S01E07)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Motor City Blues (E17)
Castle na zabití (TV seriál)
Poslední hřebíček (S03E15)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Andílci (S02E05)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Tajnosti (S02E06)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Jericho (TV seriál)
Patriots and Tyrants (S02E07)
Sedition (S02E06)
Termination for Cause (S02E05)
další epizody (7)
2007 Jericho (TV seriál)
Why We Fight (S01E22)
Coalition of the Willing (S01E21)
Casus Belli (S01E19)
další epizody (8)
2006 Jericho (TV seriál)
Vox Populi (S01E11)
Red Flag (S01E10)
Crossroads (S01E09)
další epizody (9)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Light Sleeper (S02E04)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka v lednici (S01E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Honička na Manhattanu (S02E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hrdina z malého města (S02E21)
2004 Huff (TV seriál)
Chladný den v Šanghaji (S01E08)
Jack & Bobby (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tiché volání (S02E07)
Odhalení (S01E18)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a výpadek proudu (S03E03)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Sunset Division (S02E20)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ta sladká příchuť pomsty (S03E04)
Dawsonův svět (TV seriál)
Clean and Sober (S06E14)
JAG (TV seriál)
Když tají ledy (S08E21)
2002 American Dreams (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Láska je všudypřítomná (2. část) (S05E17)
Láska je všudypřítomná (1. část) (S05E16)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Učinit spravedlnosti za dost (S01E21)
2000 Býk (TV seriál)
1999 Cold Feet (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
Small Town (S01E13)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Trinity (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Každých pět minut (S02E14)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Verdicts (S03E13)
1996 Common Law (TV seriál)
Lazarus Man, The (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Ochránce (S01E01)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Simone Says (S02E05)
1990 Against the Law (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2013 Why Am I So Fat?