foto

Anthony Reynolds

  • nar. 8.5.1968 (50 let)
    Durham, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Já, Tonya
2016 Blue Mountain State: The Rise of Thadland
Cell
LBJ
Savannah Sunrise
2015 Adrenaline
Fantastická čtyřka
Projekt minulost
Well Wishes
2014 Krátká historie rozkladu
2013 Iron Man 3
Nadějná Grace
Zmizení
2012 Arthur Newman
Hunger Games
Little Red Wagon
The Bay
2009 Smrtící pandemie
Večerní slunce
2007 Nebezpečný let (TV film)
Pan tělocvikář
Pandemie (TV film)
Zapomenutá kletba (TV film)
2006 Alibi
2005 Cizinec
Kontaminace
2004 Když se setmí
2002 Červený drak
1998 Klub 54
1994 Pomsta mrtvého muže (TV film)

TV seriály

2018 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Little Black Lies (E09)
The Book of Revelations (E08)
Three Sevens: The Book of Thunder (E06)
další epizody (4)
The Paynes (TV seriál)
A Surprise for the Paynes (E01)
2016 Mercy Street (TV seriál)
The Diabolical Plot (S01E06)
The Dead Room (S01E05)
Stranger Things (TV seriál)
Chapter One: The Vanishing of Will Byers (S01E01)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
You Are Not Safe (S03E08)
2015 Komplikace (TV seriál)
Tajnosti a lži (TV seriál)
Sestra (S01E04)
Pod kupolí (TV seriál)
Úsvit nového světa (S03E12)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Survivor's Remorse (TV seriál)
The Red Road (TV seriál)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
2012 Nashville (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Ve jménu vlasti (S01E01)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace