Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý ambiciózní kontrolor jízdenek Joe dohlíží na poslední vlak odjíždějící z Londýna do temné a bouřlivé noci. Ve vlaku je obvyklá sbírka cestujících - od protivného mladistvého po businessmanku-workoholičku. Náhle vlak s pištěním brzd zastavuje v lese, když narazí do čehosi na kolejích. Strojvedoucí, který šel situaci prozkoumat, se nevrací... (noelcoward73)

(více)

Recenze (90)

elanius 

všechny recenze uživatele

(147/2015) / Howl mal v niektorých momentoch potenciál stať sa hororom roku. Chýbalo len pár drobností. Vlkodlaci, aj keď by mali byť monštrá relatívne primitívne, boli asi aj po mozgovej obrne. Znovu nemohlo chýbať pár dialógov tretej cenovej. A čo je škoda najväčšia, 75% filmu spĺňa nároky prvej hororovej ligy, ale ten zostatok je amatérčina C-čkových kusov. Čo ešte poteší je hudba. Síce zriedkavá, ale výnimočne presne nadávkovná. Inak najbližšiemu filmu s použitím reálneho ohňa prihodím hviezdičku. (6/10) ()

classic odpad!

všechny recenze uživatele

KOKO...., je slabé, slabučké slovo, ako by som stručne nazval tento britský odpad, ktorý dokonca ani neprirovnám ku kategórii zábavných „béčok” , ktoré koľkokrát splnia svoj účel, toto je totálny debilizmus, magorizmus, že to spadá až do kategórie - F, efkový hnus ! Niečo tak príšerné, môže prísť asi len z britských ostrovov, pričom - hlavný protagonista - Ed Speleers, otrasný herec č. 1, ktorý si voľakedy zahral v prepadáku - Eragon, tak sa čudujem, že sa ešte na to nevykašlal, ale v podstate - nikdy sa z toho nevymanil, stačí sa pozrieť na jeho filmografiu, že to aj tak nemá žiadny zmysel. Ostatní herci, to je hotová katastrofa, to tsunami je tisíckrát lepšie. Réžia, scenár a kamera, to je niečo nechutné, nepredstaviteľné, že som mal chute, tento shit - jednoducho vypnúť, ale to by som prišiel aj tak o veľkú zábavu, lebo občas, ak je film tak príšerný, je to niekedy na úžitok veci, lebo sa človek dosýta zasmeje... A toto bolo ešte k tomu v kinách, za to by som neutratil ani cent ! Briti, nie všetci, sú schopní herci, tento príklad ma extrémne odstrašil, už nikdy viac sa nepriblížiť... Jeden z najhorších filmov, aké som kedy videl ! ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Večer před začátkem dalšího únavného pracovního týdne vhodná relaxačka k propláchnutí mozku. Ale žádný hluboký a intenzívní zážitek od toho nečekejte. Vlkodlaci jsou chvílemi hodně slušní (zblízka, když jsou hráni po staru a ne vyrobeni v PC), scénář průměrný, kamera i střih mizerné, herci výrazní a zajímaví, rozuzlení ubohé... takže taková všehochuť. Za týden už z toho v hlavě budu mít nejspíš jen takový neurčitý pocit, prostě průměrný spotřební horrůrek na jeden večer, nic víc, ani nic míň. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Noční vlak se šine mlžnou krajinou, ale do Bradavic nedorazí - uvízne na cestě temným hvozdem, když se cosi dostane pod jeho kola. Joe (Ed Speleers) je poněkud plachý a slušný kontrolor, který se nedokáže vzepřít, když mu skončí směna a on je poslán hned na další. Ač je sbírka cestujících pestrá - hlučná teenagerka, postarší pár, vykulený tloušťík či namyšlený prostopášný podnikatel, Joe je všechny bere za své a hodlá se o ně celou cestu starat. Jakmile se objeví vlkodlačí bestie, ukáže se většina cestujících i Joe v úplně jiném světle. Jde o život! Ve druhém plánu sledujeme Joa, zda vyhraje nad podnikatelem v souboji o půvabnou Ellen (Holly Westonová). Standardní horor o strašidelném vlaku s krvelačným netvorem je současně dramatem, kdy vidíme konflikty jednotlivých postav. Film však sráží doslova prasácký střih v akčních scénách. Bylo-li cílem zmást diváka, pak se ho podařilo splnit dokonale. Krev, obstojné masky (ale divná těla) a les. Ovšem vlkodlačí bestie ve dne, to se opravdu jen tak nevidí... ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Film začal v celku dosela slibně, role byli zahrány taky dobře, jen ty potvůrky mi nějak nesedli. V dnešní době efektů a precizních masek, mi to přišlo trochu málo a do mé představy o vlkodlacích, to skutečně nezapadlo. Jinak film dobrý, napínavý a celkem příjemně zaujme. Viděno v rámci !!! Horor Challenge Tour !!! 2016 /leden - únor ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Interiéry (scénky ve vlaku) byly natáčeny v Londýny (část Croydon), exteriéry v lese v anglické části Wexham, přesněji Buckinghamshire. (herr_carter)

Reklama

Reklama