Reklama

Reklama

Devátý život Louise Draxe

  • Kanada The 9th Life of Louis Drax (více)
Trailer 1

Devítiletý Louis Drax jako zázrakem přežije téměř smrtelný pád. Psycholog Allan Pascal se snaží odkrýt podivné okolnosti chlapcovy nehody. Zároveň čelí zvláštním, temným náhodám, které sužují jeho život. Čím dál víc je vtahován do spleti záhad na hranici reality a fantazie... (Bioscop)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (93)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

film který by chtěl být zajímavý a mohl by být zajímavý,jen by to musel dělat jiným způsobem.Minimálně takovým,který udrží divákovu pozornost a nebude ho uspávat 3/4 stopáže.Je asi jedno,jestli je to průhledné nebo ne,protože ani solidní pointa nedokáže zachránit fakt,že 95 minut z celkové stopáže je to prostě nuda.Aja má určitě na víc...40% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Naozaj film bez šťavy, kde sa tej thrillerovej zložky odhalenej na konci možno publikum ani nedočká. Prestane to totiž dovtedy pozerať, dej sa dosť vlečie. Hlavnou myšlienkou je asi tvrdenie, že aj za krásou sa môže skrývať zlo. Sľubované prekvapenie na konci je však dosť predvídateľné. Na Sarah Gadon sa dobre pozerá, ale spolu s Dornanom jej to až tak nejde, nefunguje to. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Alexandre Aja je moc dobrý režisér na to, aby natočil úplnou ptákovinu. Technicky má filmy skvěle zvládnuté, ale nemůžu si pomoct, tady to bylo žánrově tak nějak překombinované. Jako kdyby chtěl napodobit filmy Guillerma del Tora, ale neměl jeho hravost. Hra s postavami ale dovede překvapit i díky výběru herců. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Už s Horns se Aja odchýlil od toho, co by od něj člověk čekal a v tomto případě ustoupil úplně mimo výseč. Ale nebylo to na škodu. Ta sonda do mysli poněkud speciálního dítěte byla působivá a rozpletání pozadí jeho osudové nehody mě bavilo. Že to bylo trochu průhledné a místy lehce nepřehledné, to se dalo snadno odpustit. Poměrně výraznou roli tu hraje i vizuál, který není nijak výrazně přepálený, ale to decentnější pojetí se sem hodilo víc. Výborné je i obsazení a zaujme především Aiden Longworth v roli malého Louise. Spokojenost, ale vůbec bych se nezlobil, kdyby si Aja střihnul zase nějakou řezničinu. 75% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavá kombinace žánrů a atmosfér, se kterými v rámci jednoho filmu Alexandre Aja pracuje. Docela chápu, že ne všem tahle podívaná sedne, nicméně i přes značné nedostatky nemůžu říct, že bych byl z filmu zklamán. Devátý život Louise Draxe je totiž natolik podivný a zvláštní, že jsem si ho užil a ani na moment se nenudil. [65%] ()

Galerie (64)

Zajímavosti (2)

  • Verzi filmu připravoval i režisér a scénárista Anthony Minghella, který ale zemřel v roce 2008, týden po odstranění nádoru v krku na mandlích. K jeho práci se vrátil syn Max a dokončil scénář pro film. (mrborn2lose)
  • Když Jamie Dornan a Sarah Gadon měli natočit svůj první polibek, Jamie trpěl střevní chřipkou a Sarah měla zase angínu. Oba se nakonec rozhodli, že scénu natočí, a dokonce jeden druhého ještě víc nenakazili. (ČSFD)

Reklama

Reklama