foto

Julian Wadham

  • nar. 7.8.1958 (61 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Píseň jmen
2018 Šťastný princ
2017 Churchill
Tokyo Trial
Viktorie a Abdul
2016 Devátý život Louise Draxe
2014 Za vlast a královnu
2012 Outpost: Black Sun
Počasí jako malované
The Scapegoat
2011 Eric & Ernie (TV film)
Železná lady
2010 Legacy
2009 Dvojí identita
2008 Bunkr smrti
2007 Legenda o mém synovi (TV film)
2006 Ghostboat (TV film)
Goyovy přízraky
Slečna Marplová: Zapomenutá vražda (TV film)
2005 Pod nadvládou zla
Soumrak nad Jižní Afrikou
2004 Vymítač ďábla: Zrození
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
2002 Případy inspektora Lynleyho: Prkna, jež znamenají smrt (TV film)
2001 Cikánka
Zloději a vyděrači
2000 Justice in Wonderland (TV film)
1999 The Man (TV film)
Toy Boys
1998 Komisař
1997 Domácí štěstí
May and June (TV film)
Na křídlech naděje (TV film)
Preaching to the Perverted
1996 Anglický pacient
Tajný agent
1994 Šílenství krále Jiřího
1987 Maurice
1982 Baal (TV film)
Bright Eyes (TV film)
1981 Manhood of Edward Robinson, The (TV film)

TV seriály

2017 The Last Post (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Cizinka (TV seriál)
Do boje (S03E01)
Smrt v ráji (TV seriál)
Man Overboard – Part Two (S06E06)
Man Overboard – Part One (S06E05)
2016 Cizinka (TV seriál)
Poslední příležitost (S02E12)
Má je pomsta (S02E11)
Střetnutí u Prestonpans (S02E10)
2015 Prázdné místo (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
The Outcast (TV seriál)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Létavice (S01E02)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Slídil (S12E06)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Špatná perspektiva (S03E03)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Plán útoku (S06E01)
2005 Egypt (TV seriál)
Prokletí Tutanchamona (E02)
Po stopách Tutanchamona (E01)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Stín smrti (S02E01)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
The Ex-Files (E20)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1994 Middlemarch (TV seriál)
1992 Goodbye Cruel World (TV seriál)
Growing Pains (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1986 Lord Mountbatten: The Last Viceroy (TV seriál)
1984 Me and My Girl (TV seriál)

Dokumentární

2007 Animální farmacie (TV film)
2006 Norimberk: Nacisté před tribunálem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky