Reklama

Reklama

Film Joy vypráví hodně divoký příběh jedné životní cesty hlavní hrdinky, která se dokáže postupně postavit všem překážkám a překonat mnoho různě velkých průšvihů. Joy jde tvrdě a nekompromisně za svým životním snem a řídí se především svým citem. Postupně se stává nezpochybnitelnou hlavou jak své rodiny, tak i jí založené obchodní dynastie. Joyin úspěch je spojen s jejím revolučním vynálezem, „zázračným" mopem, který se stal obchodním trhákem v oblasti úklidových prostředků. A protože každý dobrý nápad a jeho úspěch mívají i své odvrácené tváře, na Joy čekají zrada, závist a svět nemilosrdného obchodu. Z přátel se stávají protivníci a z nepřátel spojenci. A to nejen v podnikání ale i v její rozvětvené rodině. Joy ale už není žádnou naivní holkou a tak si dokáže podle vlastních představ upravit jak svůj život, tak i život své více než trochu výstřední rodiny. (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (299)

Fr 

všechny recenze uživatele

„TOTO JE PŘÍBĚH JOY…“ /// Příběh holky, která nejdřív prožije „Americkej sen“, pak zjistí, že byznys (občas) není fér a nakonec (jako v každý správný pohádce) povstane z popela (jako ten bájnej Fénix). Příběh, za kterým vidím skutečnýho člověka. Rozhodně díky Jenifer. Její trhlá rodina má zase zásluhu na tom, že to není v tý dýlce nuda. Navíc jsou tady sympatický emoce, páč tý holce přeju… a pak doufám… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Zajímám se o historii. Čehokoliv. Třeba mopu. 3.) Thx za titule „Kateřina Hámová“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo tím, že jsem do toho šla s malým očekáváním, ale na Joy bylo něco co mě dostalo a nejen, že jsem byla příjemně překvapená, ještě se mi ten film dost líbil. Začátek byl takový dost podivný a praštěný, že jsem jen třeštila oči na obrazovku a nebyla jsem schopná pochopit o čem to vlastně má být, jakmile se ale přehoupla první půl hodinka a už se tam začal řešit ten vynález, film začal být o (něco) normálnější a dával víc smyslu. Ani na okamžik jsem se nenudila. 4* ()

Reklama

Hismael 

všechny recenze uživatele

Námět o tom, jak Joy vynalezne mop, je vlastně to nejlepší na celém filmu, ale scénář je jedno velké utrpení, které nedokáže logicky řešit situace v příběhu, ani přirozeně řídit jednání postav a tak častokrát předvádí podivnou hru na autentičnost. Joy balancuje na hraně nad propastí a řešení následně přichází mávnutím kouzelného proutku. Když přijde radost, musí hned přijít smutek a další speciálně načasované občas převídatelné události. Prostě továrna na patos. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $56,451,232Tržby Celosvetovo $101,134,059Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ prvá pol hodinka takmer smerujúca do prázdna, až som váhal či to má zmysel ďalej sledovať, úplne dejovo pasívne až otravné, potom sa to pomaličky rozkukáva a až keď príde na pľac Bradley Cooper to začne mať čosi do seba a príde aj na zaujímavé scény, ktoré to dosť osviežia, pre zmenu zas každý nástup postavy Roberta De Nira tu je akýsi ničotný pre dej, takže aspoň priemer /60%/ ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Americký sen, jak se z ničeho stát veleúspěšným, ale celé je to o mopu. A pak ještě o protivné rodině, která do hrdinky furt hučí a hučí, že na to nemá. Roberta De Nira vidím v takové roli už po několikáté. Místo mafiánů z mladších let, se ve stáří přehrál do škatulky zapšklých dědků. Isabella Rossellini si zahrála taky pořádnou čarodějnici. Hrdince prostě všichni jenom házejí klacky pod nohy a ona se přesto vzchopí a ten mop si prosadí. Víte, co? Fajn! Mop je bezvadná věc a další věci, co vymyslela (osobně gratuluji a děkuji za protiskluzová ramínka) jsou užitečné a praktické. Ale film o ní je – fádní. I když je snímek ryze kapitalistický, tak jsem si při něm připomněla filmy z 50. let, kde se furt řešila jen práce a nic jiného. SHRNUTÍ: Zábavné asi jako video návod na použití mopu. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (15)

Související novinky

Co čeká Jennifer Lawrence?

Co čeká Jennifer Lawrence?

14.10.2015

Jen málokdo by asi polemizoval o tom, že je teď nejviditelnější mladou herečkou Jennifer Lawrence. Hvězda Hunger Games a X-Menů se od svých 22 let chlubí Oscarem, nijak ji to ale nevede k tomu, aby… (více)

Reklama

Reklama