Reklama

Reklama

Prázdniny v Provence

  • Slovensko Prázdniny v Provence
Trailer

Obsahy(1)

Léto neskončilo, zábava trvá. Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek se po zimní komedii Padesátka vrací na plátna kin s letní atmosférou a s francouzskou vůní v komedii Prázdniny v Provence. Režisér Vladimír Michálek je obsadil do rolí tří kamarádů a členů hudební skupiny, kteří utečou před svojí manažerkou až do slunné Francie k tetě jednoho z nich. Trochu se poflakují, hodně si užívají a taky potkají krásnou a sympatickou dívku, která umí lámat srdce. Každý z velké trojky kámošů je jiný, společně pak vrství více či méně šílené situace. Zavilý hulič marihuany, hláškující filosof a nesmělý basák dělají všechno ve větším, než malém množství. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (202)

zigy odpad!

všechny recenze uživatele

Omyl - když natočíte film o blbcích na dovolené - nemusí to být automaticky vtipné.....a toto je důkaz. ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatné, jak to tady vypadá. Jen to chce mít otevřenou mysl, protože místy je film lehce "alternativní". Nicméně některé scénky jsou v podání tria Hádek, Prachař, Kotek docela zábava a v kombinaci s prostředím a kamerou je to velmi snesitelný komediální zážitek. ()

Apeiron71 odpad!

všechny recenze uživatele

Film o ničem,bez děje,pouhý slepenec scén.Tři mladíci, údajně hudební skupina,od které tam nezazní ani jedna skladba,pouze drží v ruce nástroje,a maximálně něco zadrnkají,jedou do Francie, kde hulí trávu a chlastají víno,tu na pláži, tu u tetičky nebo u někoho dalšího,a Jakub Prachař který neustále chodí na wc.Myslel jsem že nic horšího než Decibely Lásky už letos neuvidím,a ejhle Prázdniny v provence to trumfly. ()

Jitomirka 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak kluci z kapely jedou do Provence a celou dobu tam chlastaj a hulí... vlastně by vůbec nemuseli jet do Francie, mohli by zůstat doma a výsledek by byl stejný.... Prachař celou dobu buď sere nebo mele hovna, Kotek pořád jenom hulí a Hádek (asi nejsympatičtější ze tří hlavních postav, protože má alespoň nějaký charakter) se pere v bazénu s vysavačem. A pak tu máme nějaké francouzské rodinné drama, přitom vlastně ani pořádně nevíme, kdo je čí matka, otec a dcera... no prostě film ad absurdum. Tu jednu hvězdičku dávám za těch pár vtipných scén (které jsou samozřejmě v traileru, takže ušetřete čas, prachy a iluze a koukněte jen na trailer). ()

Davule 

všechny recenze uživatele

Příběh žádný, humor žádný (no dobře, jeden, dva fórky založené na Prachařově obtloustlosti byly OK). Chci zpět své peníze a čas :( ()

Noah07 odpad!

všechny recenze uživatele

No...uf chtěl jsem něco napsat ale nechci být sprostý tak napíši jen že lituji ,že jsem za to,abych to viděl platil... ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Tady asi scénárista s vyhuleným mozkem hulil lanýže a pak šel psát scénář. Já to nechápu, vždyť Michálek nemá špatné filmy, proč do toho šel? Tedy vlastně chápu asi chtěl takové Bobule 3 a řekl si že to budou snadné prachy. ()

Fracek 

všechny recenze uživatele

Nenápadný film s koulema nadrženého faráře. Kupodivu podhodnocený. Přitom je film celistvý, s humorem, který se nevnucuje, ale vždy příjemně osvěží. Když už jsem se i opravdu zachechtal, a málokterý film mě zase až tak rozesměje, beru tento film za dobrý počin, neboť je vedený v sekci komedie. Film nemá ani hluchá místa, kde bych chtěl narychlo popojet dopředu, což se mi u hodně posledních českých filmů děje, takže dávám za 5, abych vyrovnal ty rojící se tu odpady. ()

Nessak odpad!

všechny recenze uživatele

Proč? Proč tohle vzniklo? Vzniklo to vůbec, resp.: Proč to nedokončili a pustili do světa? Chyběl scénář nebo se ho nedrželi? Jednotlivé obrazy nic nespojuje. Téměř nic na nic nenavazuje. Chlapci se zjevili ve Francii, cigarety jsou drahé, tak vyhulí lanýže za 100K, neustále lemtají nepřirozeně růžové růžové a slintají po pivu dialogy (jsou to vůbec dialogy) jsou slabé jak kafe ze špetky lógru. Veškerý doslova veškerý humor z 85 minut útrpného díla najdete v traileru. Moje kategorie PřišelJsemODvěHodinyživota = ČSFD kategorie odpad! Stejný skvost jako Panic je nanic. Moje doporučení: Tomuto filmu se vyhněte a štourejte se v nose - pobaví Vás to víc. ()

Icewarp odpad!

všechny recenze uživatele

Po pár minutách jsem to vzdal a šel hrát WoT. Mezi bitvami jsem jen tak nakoukl, co se děje - pořád to samé "NIC". Byl to vskutku první film, který jsem pouze "odposlouchal" a vůbec mě to nemrzí. Škoda těch pár talentovaných, kteří na tomto "projektu" zbytečně ztratili čas. Je mi líto, ale ani za tu jednu hvězdu mi to nestálo. ()

Ravencreast 

všechny recenze uživatele

Ať jsem se snažil sebevíc, nepochopil jsem, o čem to vlastně celé bylo. Parta z Pardubic přijede k tetičce do Francie a tam chlastaj a hulej. Nějaká dějová linka o tom se tu snad ani nedá mluvit. Vše zajímavé co v tom filmu bylo, už jsem měl možnost vidět v traileru. ()

Pan_Jouda odpad!

všechny recenze uživatele

Co k tomuto počinu napsat? Jediné: ZTRÁTA ČASU! I sledování otáčení se plného bubnu pračky vám přinese více kulturního požitku, než tento „film“. Snímek nemá začátek, nemá konec, nemá děj, nemá zápletku, nemá humor, nemá ani vzdáleně připomínající kvalitu jednotlivých dialogů a po skončení filmu si budete pokládat jen dvě otázky. Kde jsem v sobě nalezl tolik vnitřní síly na to, abych to vydržel delší dobu sledovat a o co v té blbosti vlastně šlo?! Režisér si očividně myslel, že známí herci a těch pět smysluplných dialogových souvětí v traileru jsou zaručeným úspěchem, opak je však pravdou. Nikdy bych nečekal, že to vůbec vyslovím a nechť mi svatý Arnold odpustí, ovšem raději si pusťte libovolné dva díly klasiky, které se v televizním podsvětí říká Ulice, možná se u sledování toho budete řezat žiletkou méně. Ale abych pouze nekřivdil, pokusil jsem se nalézt alespoň jednu pozitivní věc ve filmu. Nalezl jsem, dokonce dvě … prsa! To je asi jediný důvod, proč mnoho diváků nakonec nedalo režisérovi přes hubu za tento důkaz, že v česku mnoho komedií, natož pak dobrých, opravdu nevzniká. ()

Reklama

Reklama