Reklama

Reklama

Prázdniny v Provence

  • Slovensko Prázdniny v Provence
Trailer

Obsahy(1)

Léto neskončilo, zábava trvá. Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek se po zimní komedii Padesátka vrací na plátna kin s letní atmosférou a s francouzskou vůní v komedii Prázdniny v Provence. Režisér Vladimír Michálek je obsadil do rolí tří kamarádů a členů hudební skupiny, kteří utečou před svojí manažerkou až do slunné Francie k tetě jednoho z nich. Trochu se poflakují, hodně si užívají a taky potkají krásnou a sympatickou dívku, která umí lámat srdce. Každý z velké trojky kámošů je jiný, společně pak vrství více či méně šílené situace. Zavilý hulič marihuany, hláškující filosof a nesmělý basák dělají všechno ve větším, než malém množství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Jenda 

všechny recenze uživatele

Někdo si chěl nechat proplatit dovču v Provence, která je teď v kurzu, a tak vznikl tupý film o blbejch smažkách, který nedělaj nic jinýho, než co by od nich kdokoli čekal, a přiblble u toho tlachaj... Update: Citace režiséra:" ve chvíli, kdy přijedete do Francie, nemáte v ruce hotový scénář a víte, že za pár dní musíte natočit alespoň nějaký hotový tvar…" Mno tak asi tak... ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se snažil najít na filmu něco fajného a zajímavého, leč bohužel, kde nic není ani smrt nebere. Ještě bych tak chápal, kdyby se ta partička kolem filmu prostříhala k pár záběrům, které by pak dala na youtube, ale dělat z toho celovečerní film je marnost nad marnost... Takže jedinou hvězdičku dávám za kozičky paní Krausové. ()

Reklama

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl očistec. Přitom Michálek natočil už pár dobrejch filmů...Obsazení mi nevadilo, mám ty herce dokonce i rád. Nechápu. Ve svejch hodnoceních jsem moc odpadů filmům nedával a když jo, tak to už musela bejt fakt maxikokotina. Po shlídnutí Prázdnin v Provence přemejšlím, jestli jsem viděl vůbec někdy horší film. Sorry jako ! ()

malylada odpad!

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem v kině na ničem horším. To je opravdu film? Nechápu tu pointu a ani co měl být příběhj. Ale vlastně tam žádný děj nebyla, v pořádku.... dobře, tak se mohu smířit s tím, že to bude slepenec nahodilých, nesmyslných scének, které budou aspoň vtipné. Bohužel ukrutná bída, kde nebyl jediný okamžik, aby mi ucukly koutky. Správné slovo pro tuto slátaninu je Pane Bože proč?.......0/10 ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrčí zhroucení v přímém přenosu. Vážně by mě zajímalo, co by na tuhle podívanou říkal Michálek před takovými dvaceti lety, toho času tvůrce, který dokázal vyseknout tři zásadní filmy během pěti let. Je jedno, jestli jde o velký podvod na platícího diváka nebo o natáčení, kdy nevyšlo vůbec nic. Tak jako tak si výsledek zasloužil spálit a ne být hozen na plátno. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • Hraji frontmana kapely, který vidí věci, které ostatní lidé nevidí, a říká věci, kterým ostatní moc nerozumí. Všichni si o něm myslí, že je idiot. Ale na konci se ukáže, že co říkal, byla pravda. Když o tom tak přemýšlím, hraju asi trochu blbce,“ říká o své roli Jakub Prachař. (SONY_)
  • „Je to taková road movie na jednom místě bez auta,“ uvedl producent filmu Vojtěch Frič. (SONY_)
  • Hudba, která hraje na diskotéce, je píseň „Ještě se připlazíš“ od kapely J.A.R., pouze v instrumentální verzi. Píseň jako taková vyšla na desce „Eskalace dobra“ až téměř rok po premiéře filmu Prázdniny v Provence. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama