Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Nápad nie zlý ale ako komédia dosť trápne foríky a čo sa týka akcie a záporákov, tak akcia je prispôsobená humornému žánru a to isté platí aj pre záporákov ktorý sú dosť drbnutý a keď aj dôjde k nejakej prestrelke je príliš rýchla. Takže jediné super akčné scény sú bitka Rockwela s Rothom a bitka Anny s Eklundom. Rockwell a krásna Anna sú v podstate tí hlavný ťahúni filmu a ide im to dobre. ale za viac ako 3* to nebude. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Rockwellovi sluší tyto typy cool klaďasů. V poslední době je ztvárňuje často (Blondýna na předpis, Nezapomenutelné prázdniny) a dobře. Annu Kendrick mám také velmi rád a i když tady mě ze začátku docela lezla na nervy, postupem času jsem si jí oblíbil též. Celkově se však nejedná o nějak závratně zajímavý snímek, který si více než tři hvězdy nezaslouží. ()

Reklama

Rhod 

všechny recenze uživatele

Svetaborné to teda nebolo, ale celkom dobre to aj pobavilo, dokonca aj nový nápad na akčný film, ktorý som ešte nevidel, čiže aj zaujalo, malo to aj prvky akčné a a romantické. Annu Kendrick ja až tak veľmi nemusím, ale vôbec mi to v tomto filme nevadilo a v pohode som ju prekúsol. Podľa konca si myslím, že možno niekedy v budúcnosti by sme sa mohli dočkať aj 2. časti, ale to by sa už možno veľmi podobalo na Mr. & Mrs. Smith. Uvidíme. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Pokud moc nemusíte rom-comy, tak pozor, pokud nemusíte Annu Kendrick, tak rovnou rychle pryč. Tahle veselost je totiž postavená kolem ní velmi úzce. Za mě jen Pan Dokonalý taková oddechová jednohubka, u které vypnete, pobavíte se, smažete (z hlavy) a jedete dál. A pokud bych od toho čekal cokoli více, byl bych zklamán. Ale takhle to prostě stojí pevně v mantinelech. Rozjezd je sice takový pomalejší a odpudivý, ale po setkání hlavních "hrdinů" je to již jen lepší, zejména co se týká akce a zábavy. za mě OK, oddechový nedělní tip. A připojuji se k tomu, že pokračování tohohle kousku by mohlo být vlastně zajímavější jak sám první film. Třeba jednou... ()

Hedy 

všechny recenze uživatele

Představte si holku jejíž mentální vývoj se zasekl hned po té co sfoukla svíčky na oslavě svých patnáctých narozenin. Tato mladá dívka znuděná životem hledá lásku. Naneštěstí se jí moc nedaří dokud nepotká levnější, podobně narušenou, verzi Ryana Goslinga. Naše dva charaktery se chovají nesnesitelně optimisticky až je to k zblití. Nechutná duhovost jejich svobodných hippís hipster charakterů mě donutila vrhnout snídani rovnou z okna. Po té se protancujeme nudným rádoby romantickým příběhem který musí mít nějaké akční scény aby vás udržel při smyslech si uvědomíme to že film jaksi nesplnil svůj účel akční romantické komedie. Z každého žánru si to vzalo tolik kolik by se za nehet vešlo. Nebudu ale hnusný parchant. Zábava v tom byla když byl hlavní zabiják ve skutečnosti tancující obdobou Johna Wicka (omlouvám se za toto přirovnání). A taky to jak moc naivní byla herečka dokud chlapík na mostě nepopravil prvního muže na mostě. Za mě bídné 2 hvězdičky. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno