Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá nevie čím chce byť. Chce byť pohodová, zábavná, uvoľnená, akčná, svižná, romantická, neotrelá a vo výsledku je všetkým, ale z každého len tak trošku. Zvláštna chémia medzi ústrednou dvojicou ako tak funguje, ale celý čas som mal pocit, že kedy sa to teda už konečne rozjede, kedy konečne humor začne využívať potenciál zápletky. Tie 2* sú vlastne moc, ale 1,5 * sa udeliť nedá, takže... ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Hodně, hodně jiná romantická komedie... První polovina je spíš akční komedie, druhá polovina pak trošku ztrácí tempo a začne to být větší romanťárna. Sam Rockwell hraje svou klasickou postavu, tedy naprostého podivína a šílence. Anna Kendrick tu pak není za cílevědomou ženu jako obvykle, ale spíš za typickou ženu romantických komedií. Tim Roth a jeho jižanský přízvuk je super! Prostě kdo má rád akční komedie a romantické filmy... a je do toho všeho trochu ujetý... ten si tu to svoje najde. Protože Mr. Right má příběh, má lásku, má akci a má i humor. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Pan Dokonalý je podivný film, nicméně jako letní jednohubka vlastně proč ne. Max Landis napsal sice opět křečovitý a kýčovitý film až hrůza, nicméně díky sympatickému obsazení a několika příjemným momentům to vlastně ani tak nevadí. Pan Dokonalý je zkrátka zajímavým mixem komedie, romance a slušné akce v tak trochu videobéčkovém balení, které v záplavě průserů poslední doby působí poměrně osvěžujícím dojmem. Takže ve výsledku proč ne. ()

tlesk 

všechny recenze uživatele

Není to tak zábavné a vtipné, jako například letošní Správní chlapi, ale stále se jedná o velmi povedenou záležitost, jež je rozhodně jedním z těch lepších snímků, které můžete momentálně v našich kinech vidět. Filmu vévodí dokonale sehraná a obsazená ústřední dvojice, jíž zdatně sekunduje bezpočet větších i menších rolí. Zápletka okolo „polepšeného“ hlavního hrdiny, sledovaného kolegou „agentem“ a mafií možná působí na první pohled mírně šablonovitě, ale přesto film jako celek působí svěže a natolik odlehčeně, že mu to zkrátka odpustíte. Více zde: http://nafilmu.cz/2016/07/recenze-pan-dokonaly-2016/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Existuje těhotnej smajlík?" To netuším, ale jsem si jistý tím, že když se romantická komedie postaví na vražedném setkání tančícího klauna s opilým tyranosaurem, tak to může být sranda. Sice trošku ujetá sranda, ale já jsem se bavil docela dobře a nebýt několika hluchých či špatně slyšících míst, tak bych se čtvrtou hvězdou rozhodně neváhal. A taky jsem pochopil, že když po manželce hodím nůž a ona ho nechytne, tak jsme si asi nebyli souzeni. To rozhodně stojí za pokus. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama