Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Velice sympatické obsazení, příjemný odlehčený tón a slušný spád, toť nezanedbatelná pozitiva této akční romantické komedie, kdy vše to výše zmíněné je dokonce natolik dobré a působivé, že to naštěstí pro tvůrce, ale především pro diváka zcela zastiňuje i neoddiskutovatelný fakt, jak strašně pitomý, respektive přesněji řečeno, neuvěřitelně naivní to má děj. Tady nad tím obsahem totiž musí asi nejeden erudovaný filmový znalec a odborník v jedné osobě skřípat zuby, jelikož si zde tvůrci s nesmyslnostmi a triviálnostmi vážně nelámali jakkoliv hlavu a lupali sem tak jednu nevídanou ptákovinu za druhou, nicméně já měl při sledování tohoto filmu prostě ale asi nějakou slabší chvilku, a tak na mě všechny tyto momenty i přes tu svou naivnost působili prostě tak nějak příjemně, snesitelně a dokázal jsem je v klidu a s úsměvem přejít. Co to způsobilo, netuším, nejspíš ale jak jsem zmiňoval, Rockwell a Kendrick jsou osvědčení herci, kteří svým postavám umí propůjčit výraznou sympatičnost a jiskru, navrch tu máme jedinečného Tima Rotha, zápletka pak vůbec nenudí, a i akce je překvapivě dost a i přes svou naivitu nepůsobí vůbec marně. Navíc mě bavilo i celé to lehké zpracování, navozující pocity příjemné nenáročnosti a odpočinku, takže ve výsledku se sice jedná o strašnou blbost, ale tak mile natočenou, že já se vlastně nakonec u toho upřímně bavil. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Nápad nie zlý ale ako komédia dosť trápne foríky a čo sa týka akcie a záporákov, tak akcia je prispôsobená humornému žánru a to isté platí aj pre záporákov ktorý sú dosť drbnutý a keď aj dôjde k nejakej prestrelke je príliš rýchla. Takže jediné super akčné scény sú bitka Rockwela s Rothom a bitka Anny s Eklundom. Rockwell a krásna Anna sú v podstate tí hlavný ťahúni filmu a ide im to dobre. ale za viac ako 3* to nebude. ()

Reklama

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý ak neuvidíte, tak nič nestratíte. Alebo si stačí pustiť posledných 15-20 minút, ktoré by obstáli nanajvýš ako video-klip a miestami som mal pocit, že celá tá 80-minútová omáčka bola nevyhnutným a nie príliš zábavným prequelom k finále. Až vtedy totiž žáner komédie nezačne byť len floskulou na papieri, ale aj niečím, čo môžete skutočne vidieť na plátne. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Pokud moc nemusíte rom-comy, tak pozor, pokud nemusíte Annu Kendrick, tak rovnou rychle pryč. Tahle veselost je totiž postavená kolem ní velmi úzce. Za mě jen Pan Dokonalý taková oddechová jednohubka, u které vypnete, pobavíte se, smažete (z hlavy) a jedete dál. A pokud bych od toho čekal cokoli více, byl bych zklamán. Ale takhle to prostě stojí pevně v mantinelech. Rozjezd je sice takový pomalejší a odpudivý, ale po setkání hlavních "hrdinů" je to již jen lepší, zejména co se týká akce a zábavy. za mě OK, oddechový nedělní tip. A připojuji se k tomu, že pokračování tohohle kousku by mohlo být vlastně zajímavější jak sám první film. Třeba jednou... ()

PetrC. 

všechny recenze uživatele

Na Sama Rockwella v roli psychopata/vraha jsme si už tak nějak zvykli. A jeho úloha v tomto snímku nepřináší nic, co bychom už jinde neviděli, avšak ve slabší a prvoplánové verzi. Film jako komedie nakonec ještě docela funguje. Ve všech ostatních aspektech je to ale podprůměr; nejslabší jsou zcela nevýrazná hudba a nepropracovaný zvuk. 42 % ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama