Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hoc má Mr. Right vopred jasný zámer i dobré obsadenie, stále máte pocit, že buď tu niečo chýba alebo svoj potenciál nevie využiť naplno. Dlho neviete prísť na to, čo to je, podobné filmy vznikajú bežne a dokážu byť pútavé i zábavné, no tento je skôr nenápadný a hoci dobre rozohráva scény, akosi mu uchádzajú niektoré pointy a má aj relatívne pomalé tempo. Pán Dokonalý neprekvapí zápletkou, ani jednotlivými scénami. Balansuje na hrane viacerých žánrov, pričom jedna polovica je napchatá akciou, druhá skôr romantikou a komediálne prvky sa tlačia všade. Nad pomyselný priemer však ťahá tento film duo resp. trio kľúčových postáv, pričom každá je iná. Každá postava je svojím spôsobom bláznivá, čím vybočuje tento film z typickej mustry akčnej či romantickej komédie. Spájanie týchto žánrov nie je márne, hoci film nemá pamätné akčné scény a ani úžasnú romantiku. Ale dvojica Rockwell-Kendrick sa so správnym budovaním vzťahu k postavám stará o to, že je úplne jedno, či teraz zúri prestrelka, riešia sa city alebo sa bavíte nad rýchlymi dialógmi, hrdinom držíte palce, záleží vám na nich, lebo sú natoľko crazy a odlišní, že vás pripútajú k sebe. A to je to najlepšie, čo si nízkorozpočtová komédia tohto formátu môže dovoliť i zaslúžiť. Že mala šťastie na dobrý casting, ktorý povyšuje výsledné dianie nad scenár či priemernú réžiu. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám aktuální crush na Rockwella a zároveň mi to v pár věcech dost připomíná Argylle, tak mi film skvěle sednul do nálady. Jo, je to ujeté, bláznivé ale to už k akčním komediím patří, Sam je jako Mr. Right prostě naprosto skvělej a nejednou jsem si během filmu řekla, že je prostě k sežrání, plus ty jeho tanečky mě prostě baví. Ano, hlavní hodnocení filmu je hlavně za něj, ale tak jako tak jsem se dobře pobavila a dokonce i Kendrick (která mi v hlavě utkvěla jen jako postava z pozadí příběhu Twilight) mi tu přišla dobrá, takže za mě zase zbytečně podhodnocený film svého žánru. ()

Reklama

Rhod 

všechny recenze uživatele

Svetaborné to teda nebolo, ale celkom dobre to aj pobavilo, dokonca aj nový nápad na akčný film, ktorý som ešte nevidel, čiže aj zaujalo, malo to aj prvky akčné a a romantické. Annu Kendrick ja až tak veľmi nemusím, ale vôbec mi to v tomto filme nevadilo a v pohode som ju prekúsol. Podľa konca si myslím, že možno niekedy v budúcnosti by sme sa mohli dočkať aj 2. časti, ale to by sa už možno veľmi podobalo na Mr. & Mrs. Smith. Uvidíme. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec z toho byl velmi pohodový film. Pan Dokonalý není nijak extra originální a vlastně se o to ani moc nesnaží, protože celý film stojí na tom, že Sam Rockwell je borec a zabouchl se do sexy Anny Kendrick. A ono to kupodivu stačí, díky chemii, kterou má hlavní dvojice, střídmé stopáži, fajn akčním scénám a trochu ujetému humoru, a Tima Rotha a RZA ve vedlejších rolích. Film chce pobavit a to se mu celkem daří. Některé momenty jsou trochu moc(hlavní hrdinka se v úvodu chová jako nesnesitelná kravka) nebo trochu překombinovaný souboj o trůn gangu. Nicméně ty lepší momenty převažují, nad těmi slabšími a to ať už jde o vrhání nožů, scénu na parkovišti, akční scény nebo příjemné finále. Pan Dokonalý je fajn snímek, který pobaví a splní svůj účel. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Oficialne to jsou 3*, ale preci jen, zda se mi to ponekud podhodnocene.. Ano, je to jednoznacne hloupost, ale je tam dobre zvolena ustredni dvojka a s dvojkou vina sem se u toho prenaramne bavil. Mohl byt o neco "poetictejsi" konec a humor tohoto filmu by se dal vyjadrit sinusoidou. Kdyby se k tomu pridal duchaplnejsi dej a nedelal si film sam ze sebe az prilisnou legraci, ale nechal to na postavach samotnych, klidne to mohli byt plnohodnotne 4 nebo i 5 hvezd. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama