Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Praštěná komedie, která postrádá jakékoliv racionální rozhodnutí, která sedne tak třem kinomaniakům z deseti. Určená zejména uctívačům jako vždy naprosto bezchybného Sama Rockwella (jeho taneční pohyby absolutně nemají chybu) a sympatické Anny Kendrick (která je tu ale totál vymletá) se zkušeným Timem Rothem. Pro mě dokonalá kombinace, mnoho gagů vyzní naprázdno, ovšem líbivá dramaturgie poměrně neznámého režiséra ale dává tušit, že si počínal zkušeně a v rámci možností připravil poměrně neokoukanou jednohubku, kterou si za čas rád zopakuji...7/10 ()

tlesk 

všechny recenze uživatele

Není to tak zábavné a vtipné, jako například letošní Správní chlapi, ale stále se jedná o velmi povedenou záležitost, jež je rozhodně jedním z těch lepších snímků, které můžete momentálně v našich kinech vidět. Filmu vévodí dokonale sehraná a obsazená ústřední dvojice, jíž zdatně sekunduje bezpočet větších i menších rolí. Zápletka okolo „polepšeného“ hlavního hrdiny, sledovaného kolegou „agentem“ a mafií možná působí na první pohled mírně šablonovitě, ale přesto film jako celek působí svěže a natolik odlehčeně, že mu to zkrátka odpustíte. Více zde: http://nafilmu.cz/2016/07/recenze-pan-dokonaly-2016/ ()

Reklama

figliar 

všechny recenze uživatele

Klasická americká blbina, ale aj tak som sa zabavil. Príjemný herci, najmä dvojica Kendrick - Rockwell, romantika, akcia. Ak si chcete oddýchnuť večer v kine, určite neváhajte. Aj keď film nieje úplne originálny, ak od neho neočakávate viac než slušnú komédiu, sklamaný nebudete. Respektíve, ja som nebol. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dobrou komedii a tu jsem nakonec dostal. Anna Kendrick je moje oblíbenkyně a mým oblíbeným je i téma nájemných vrahů, které zde není pojato až tak originálně, ale pyšní se nesmírně originálními prvky, už jen to tancování je roztomile vražedné. Je to správně ujeté a Sam i Anna si překvapivě skvěle sednou. Skvělou roli má i RZA. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tvůrci očividně lákají na Anu Kendick, takže, pokud ji vyloženě nemusíte, film vás bude od začátku dost rozčilovat. Té akce plné fajnes dokonalého zabijáka s až nelidskou rychlostí postřehu nakonec moc není a vy odcházíte od obrazovky s pocitem smíšeným a akorát přemýšlíte, čemu se to debilní Američané ještě jako dovedou smát. Ona Ana moc humorná není, taková spíš křeč. Smutník. Nabízí se otázka, jestli by druhý díl, kde už máme duo šílených zabijáků se super postřehem hotové, nebyl lepší. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama