Reklama

Reklama

Oslava v Ledovém království

  • USA Frozen Fever (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Oslava v Ledovém království (Frozen Fever) se chystá oslava Anniných narozenin a Elsa s Kristoffem jsou rozhodnuti zajistit, aby se jednalo o tu nejlepší oslavu vůbec. Když se ale Elsa nachladí, mohou její schopnosti ohrozit víc než jen samotnou oslavu. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (66)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Sněhové radovánky s názvem frozen fever pokračují aneb Anna slaví další narozky. Víte, co se stane, když sněhová královna Elsa, které z rukou šlehají paprsky zmražení a taky umí postavit paláce z ledu a udělat si šaty, dostane rýmu? Kašle pidisněhuláky :D A právě pidisněhuláci jsou těmi malými rošťáky, co málem zničí narozeniny, stejně jako kůň a chameleon málem zničili svatbu v Tangled Ever After. Pidisněhuláci byli všude, Kristoff je shazoval Olafovou hlavou jako kuželky a nejlepší byl konec, kdy zabušil Kristoff na dveře Ledového zámku, otevřel super velký zlý sněhulák-strážce a on mu jen řekl, Don't ask a dovnitř vcházeli ti pidižvíci, přičemž je Olaf všechny pojmenovával :D Nejkrásnější úsek písně? Refrén narozeninového songu jen za tleskotu (4:12) A ano uhodli jste, skoro celý snímek je vlastně jen ta píseň - si to spočítejte - song má 5 minut a snímek i s titulky 7. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"Olaf, what do you doing?" - "I'm not eating cake." Je to sice hodně krátké, ale fanoušek prvního filmu v tom najde spoustu zábavy. Tvůrci sáhli na jistotu a zopakovali opět dokonale charaktery jednotlivých postav, ani na jednu nezapomněli. A do party přibyli malí rozkošní sněhuláčci. Při tvorbě vtipů se tvůrci drželi vyjetých kolejí a zopakovali houpačku, převáženou loďku i skákání na gauči. Elsa s Annou vypadaly opět krásně, moje nejmilejší princezny. Ač nejsem dítě, tak jsem z téhle kraťoučké pohádky měl velkou radost. A závěrečná scéna s Hansem byla boží. ()

Reklama

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Bože, tak tohle je strašný kýč.. 🤮 Jako v čase vánočním to působí trošku mile a animace jsou super, taky hudební narážky na původní film, ale to je tak na hvězdu nebo max. 2... Časem třeba přidám 2., ale teď dávám jen jednu za nevkusnou dramaturgii Novy (vím, že tvůrci za to nemohou..) vysílat tuhle oslavu s nemocnou princeznou, která "by si měla přiznat", že je nemocná zrovna v době COVIDu, jako bychom se měli všichni naprogramovat, ano, my jsme taky všichni nemocní..! 😏 Dost, že jsme všichni preventivně nemocní s hadrem na xichtu..! 😏😷 ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k Frozen je tento kraťásek trochu zklamáním. Z filmu to nic moc nepřevzalo. Kýchání bylo legrační, ale jinak jsem si nic zvláštního neodnesla. Vlastně mi přišlo, že se tady skoro ani nic neděje, nenašla jsem tady žádné poselství, jak to v kraťáscích bývá. No prostě škoda. Toto se trochu nevyvedlo. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné kolik vtipu a "frozenovské" atmosfér se tvůrcům do těch 7 minut podařilo nacpat. Těším se díky tomu na Frozen 2 ještě asi tak o 10000000% víc, tohle mě přesvědčilo o tom, že jako jeden z mála filmů má Frozen důvod pokračovat, ale nevím, jakou zápletko do velkého filmu vymyslí. Snad to nezničí. Byla by to škoda. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama