Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež 2

  • Kanada The Nut Job 2: Nutty by Nature (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Po událostech prvního filmu musí veverčák Bručoun se svými přáteli zabránit starostovi Oakton City zbourat jejich domov kvůli plánované výstavbě pochybného zábavního parku. (Vertical Entertainment)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (40)

Master19 

všechny recenze uživatele

Po slabé jedničce rozhodně krok správným směrem. Opět jde prakticky o neustálou akci v téměř nadzvukové rychlosti. Ale tentokrát má příběh smysl a Bručounovi má divák důvod fandit. Ale hlavně! Je tu záporák a to ne jen tak ledajaký. Výborný! A navíc má jako pomocníka svou libovou dcerušku. Jednoznačná killer feature tohoto filmu. A vzhledem ke scénce po titulcích je téměř jasné, že se můžeme těšit i na trojku. A ta už bude možná za 4 hvězdy... PS: Překvapilo, že část hudby má na svědomí Česká a Slovenská filharmonie. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľká oriešková lúpež? A kde teda bola?... Animák sa venuje hlavne tomu, že by si zvieratká mali zabezpečovať potravu vlastnými silami a nie byť závislé na orieškovom "poklade". A najvýraznejšie postavičky tu boli postavy starostu a tá jeho srandovná dcérenka, čo je dosť málo, vzhľadom k tomu, že to malo byť najmä o zvieratkách. Dejová linka ma vôbec neoslovila, oproti jednotke nevýrazné a málo zaujímavé. Priemer. 60/100 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale i když animace ještě docela ujde, stejně je "Velká oříšková loupež 2" jeden z těch animovaných filmů, které kolem vás proplynou, nejspíš na ně vezmete děti, ale nejspíš si na ně za nějako dobu nevzpomenete. Pokud ano, jedině proto, že by někdo natočil další díl, což vždycky hrozí. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Celkem nenáročná podívaná, kdy (pozor spoiler) dobro opět vítězí nad zlem. I přes mé obavy mě dokázal tento animák rozesmát a je vhodný i pro malé děti. Film hýří dobrodružstvím a akcí, ale v některých místech jim asi zatrne. Nicméně by neměla ukápnout ani jedna slzička ze žádné ztráty nějakého oblíbeného hlodavce. Takže v poho ;-) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

První díl je na jedno zhlédnutí a ani ten druhý není překvapivě špatný, dokonce má i docela dobře napsaný příběh (na to, čím ten film je, samozřejmě) a párkrát jsem se i zasmál. Ale jinak to byla docela nuda, která nepřináší s ničím objevným a ani s ničím výrazněji zapamatovatelným. Takže proč ne, jsou i horší animáky, ale tenhle stejně pro mě skončil někde v průměru. Slabé 3* ()

Galerie (47)

Zajímavosti (2)

  • Závěrečné filmové titulky se vyplatí dodívat do úplného závěru, protože tam je schovaná vtipná animovaná scéna s nepovedenými záběry, Jackie Chan v nahrávacím studiu a krátká potitulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama