Reklama

Reklama

S policií v patách ujíždí Lara Bergerová po dálnici s kamionem, ve kterém jsou tři ukradené luxusní vozy. Mladá žena nezvládne řízení, způsobí hromadnou havárii, ale podaří se jí uniknout. Semir najde řidičku sedět u kávy v motorestu. Je přesvědčen, že to je určitě ona, ale nemůže jí to dokázat. Zabavená auta jsou umístěna do policejních garáží. Ve stejnou dobu je z vězení propuštěn Frank, který seděl za krádeže aut. Před věznicí už na něj čeká kamarád Kay, a má pro něj kšeft: ukrást z policejních garáží ona tři auta. Krádež se podaří. Kay, Frank a jeho sestra Lara auta v přístavu naloží na loď. Semir je jim v patách. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prípady ktoré sa prepájajú s minulosťou našej dvojice mám rád a teraz sa opäť rieši náš nekebabár ktorý kedysi zabil hošana a jeho potomstvo má naňho nerva. Navyše makajú pre pašeráka luxusných autiakov. Akcia tentokrát fajná a v závere slušne napínavá, pasáž ako rytiar vletí do domu úsmevná. A má to i jeden celkom príjemný zvrat, je síce s ranku tých slabších ale pohoda. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|95%| (OKO ZA OKO – 7.epizoda 12.série) Tak a je tu epizoda, která je především stavěna na Semirovi – tím myslím co se týče případu. Z věznice je propuštěn chlap, který přísahá Semirovi pomstu a to smrtí ! Chris nakonec ze Semira vypáčí pravdu. Semir kdysi v sebeobraně zastřelil otce onoho chlapa. Takže zajímavé. Akce je tu dost. Pěkná destrukce nákladákem na začátku. Nebo uprostřed tu máme krásné závodní vozy, které ne a ne zastavit, takže mají Semir a Chris potíže je dohnat. Konec je také nabitý akcí, máme tu i pár zajímavých nápadů. Nevytkl bych téměř nic, jen ten chlap co sliboval Semirovi pomstu mi moc nesedl, nepřišlo mi to moc výhrůžné, ale to je prkotina – bavil jsem se dost. Hudbu skládala dvojice Jaro Messersmichdt a Nik Reich. Hudba se jim jako vždy povedla. Vytvořili nové hudební motivy a i s ohledem na závodní auta udělali i sportovní hudbu navíc. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama