Reklama

Reklama

Ash vs Evil Dead - Série 2 (2016) (série)


Opilý koráb (S02E04)

(epizoda)
  • USA D.U.I.

VOD (1)

Obsahy(1)

Ash se vydává na hon za svou milovanou Deltou, sám se však stane štvanou zvěří. Zatímco se Ruby a Kelly pouští do líté bitvy se zlým výplodem, Pabla sužuje nová nemoc způsobená Necronomiconem. (Cinemax)

Recenze (11)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2016. Pozostáva z desiatich častí. V poradí štvrtá epizóda sa volá "Opitý koráb" (D.U.I.). Hneď potom ako sa Ash zmieril so svojim otcom, tak o neho prišiel. Sústredí sa na to, aby získal späť svoje auto. Nielen, že mu ho ukradli, navyše jeho Deltu posadli temné sily a vo svojich útrobách uväznila Pabla. Ruby spoločne s mladou, odvážnou Kelly sa pustili bok po boku do boja s démonickými splodmi. Pablo vhodí Necronomicon do inodimenzionálneho portálu. Myslí si, že je to spôsob, ako sa ho možno zbaviť. *** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téma čtvrté epizody tak trochu vykrádá Kingovu Christine, to pro mě ale nebyl hlavní problém, víc mi vadilo, že všechny akční a brutální scény bez dobrého humoru působily strašně jalově a příběh se jaksi přestal posouvat kupředu. Navíc mi pomalu, ale jistě začíná lézt na nervy postava Pabla. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tilseho predchádzajúce uletenejšie 2 časti ma vôbec nebrali i keď pár slušných nápadov sa tam našlo (mŕtvola v márnica, posadnuté auto, masaker na didžine). Štvrtá časť nič nové neponúka len to akosi zakončuje ale je aspoň o trošku viac hororovejšia. Michael J. Bassett mal konečne svoju svetlejšiu chvíľku. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ash prenasleduje svoje auto, ktoré je ovládané knihou mŕtvych a je v ňom uväznený Pablo. Kelly s Ruby bojujú proti démonom, ktoré vypustila na svet Ruby. Pablo otvorí portál, ktorým dúfa že pošle knihu do inej dimenzie. Zatiaľ jednoznačne najslabšia epizóda celého seriálu, nebyť boja dvojice žien s démonmi nebolo by sa načo pozerať. Dúfajme že dej v ďalších častiach dostane nový impulz. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oceňuji, že se tato epizoda dějově lehce rozhýbala a diváci už tedy nemuseli znuděně sledovat, jak Ash a spol. v baru 30 minut ucucávají mojito, avšak z hlediska hororu je celá tato série jeden velký omyl, což znovu prokázal právě zhlédnutý díl. Když hororový expert jako já usíná i u scén, kde se vyskytují démoni, tak to říká o úrovni seriálu naprosto vše. Kéž by se tak jedné epizody ujal sám mistr Fede Alvarez a ukázal všem těm břídilům z Raimiho party, jak vypadá pravá hororová atmosféra. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama