Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom a Semir seberou na dálnici prchající ženu, je v šoku, zakrvácená. Když ji odvážejí do nemocnice, jejich vůz je přepaden a ostřelován. Později objeví v lese u dálnice prostřílené auto s mrtvolou detektiva Kirstena Zimmermana, plné monitorovacích přístrojů. Tajemná žena se v něm evidentně vyskytovala také. Problém je, že trpí následkem šoku ztrátou paměti. Nakonec se však rozpomene, že byla na místě, kde startovala letadla. Pátrání pak trojici zavede do firmy na letecké součástky, kde jako sekretářka pracovala Petra Schubertová. Tom bere Petru k sobě domů, protože stále pokračují útoky na její život, ale Petru nakonec stejně unesou. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajnová epizóda prinášajúca aj pár zmien. Andrea už nie je sekretárka a práve slečna okolo ktorej sa točí prípad prevezme jej miesto. Zároveň sa Semír stáva otcom a dostáva aj novšie služobné auto. Čo sa týka akcie, tak úvodná honička skombinovaná s prestrelkou je super, ostatné dve újdu. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ti muži.... Těhotní muži... Semír zmatkuje, když Andrea má porodit jejich dceru...Jinak klasická epizoda o amnezii, přestřelkách, honičkách a šťastném konci...Super byla scéna jak Semir omdlel při porodu... Muži!! ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela přeskočili celé těhotenství Andrei. Honičky jsou nereálné, žádné posily. Humor zde vytváří vystresovaný Simír a Hotel co by sekretářka místo Andrei. Díl není moc zajímavý. Poznámka: Tato herečka později začala natáčet vtipná videa. 😀 ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto díle se poprvé objevuje sekretářka Petra, která nahrazuje rodící Andreu. Linka okolo Petry patří už k těm tradičním v rámci modernější Kobry, tentokráte ztráta paměti... Toto téma se poté v Kobře objevuje se železnou pravidelností. Za zmínku stojí, že hlavní záporák se poté v Kobře objevil ve 20. řadě v poměrně důležité vedlejší roli. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama