Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clemens nemá na své děti čas. Pracuje totiž na velké změně územního plánu města a smlouvy jsou na spadnutí. Chybí už jen, aby pár nájemců opustilo své byty a výstavba může začít. Když Rolf přijde o svůj byt, chce se pomstít a rozhodne se stát chůvou Clemensových dětí. Plán je víc než jasný – sabotáž. Nepočítá ale s tím, že Clemensovy děti Winnie a Theo jsou připraveny na všechno. Udělaly si totiž sport z toho, že se dokážou zbavit všech svých chův. A věřte, že neznají slitování – což nový Chůvák zjistí velice brzy. Ale zatímco se Rolf snaží zachránit svůj domov, nechtěně se stává i zachráncem Clemensovy rodiny. (Fénix Distribution)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (38)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Vulgárna a presexualizovaná hrôza, ktorá je o to horšia, že vychádza z úst dvoch detí, ktoré máte chuť 2/3 filmu minimálne posadiť na garotu. Humor je postavený na tom, že tieto deti nadávajú vlastnému otcovi, správajú sa k nemu, ako k nejakému odpornému švábovi, no na vine je on. Následne z úst šerednej slečny vychádzajú také slová, ako sex, orgazmus a iné intímne veci presahované do extrému, pritom sama vyzerá tak, že by ju nechcel ani pedofil, lebo aj pre neho by bola príliš mladá. To si asi nikto nevšimol, pretože nemá problém dostať sa diskotéku, tam povedať, že má dvadsať a vypiť kľudne aj fľašku vodky za mľaskotu dvoch buzerantov, ktorí sa lížu hneď vedľa nej. Jednoducho moderná komédia suterénového typu, ktorej nerozumiem, ako môže niekto prísť na chuť. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, že to je prvoplánové a z toho závěru mi bylo na nic, jak je to hloupé a naivní, ale o to asi stejně šlo, na to se musel člověk připravit. Cesta k tomu závěru je ale fajn, postavy se mi líbily a děcka byla prostě skvělá, hlavně v tom úvodu, kdy jsou ještě za ďábly. Bavil jsem se a to bylo účelem filmu. Já jsem spokojený. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná a milá komedie s dost netradičním fajn nápadem. Clemens chce v centru zbourat starý dům a postavit nový komplex, ale obyvatelé jsou naštvaní, a tak vyšlou jednoho z nich, aby se Clemense zbavil, ale ten u něj úplným omylem dostane práci jako chůva, akorát děti jsou pěkní hajzlíci a všem chůvám dělaly dosud ze života peklo. Dost situací je zábavných, občas tam děti prohodí šílenou hlášku a celé je to taková feelgood zábava, která sice jede pořád v zajeté šabloně všech podobných komedií včetně happy endingu a vlastně není zas tak ikonická ani zapamatovatelná nebo extrémně humorově ujetá, ale na jednohubku jde o dostačující průměr. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem si připadal, jako když před patnácti lety v sobotu dopoledne zapnu béčkovou komedii na Tv Nova. Totálně old school film bez vtipu a vyšších ambicí. Je vám naprosto jasné, jak se bude film vyvíjet, jak skončí a co přesně budou kecat postavy za klišé moudra. Přežít se to dalo, ale nezasmál jsem se fakt ani jednou. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, že když děti zahrneme luxusem a nemáme na ně čas, odmění se nám pořádným peklem. Milá komedie s roztomilým Matthiasem, který tentokrát zasedl i do režisérského křesla. Ideální film na vyčištění hlavy, pobavení a možná i zamyšlení nad zapeklitou výchovou dětí, která v této době není vůbec snadná. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Berlíne, ako aj na zámku Burgschieden (Nemecko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama