Reklama

Reklama

Ve městě začínají systematicky umírat mafiáni a drogoví dealeři. Někdo si s nimi brutálním způsobem vyřizuje účty, a ulehčuje tak policii práci. Bývalí elitní vojáci chtějí smýt své hříchy. To ale neznamená, že po nich policie nepůjde... (TV Prima)

Diskuze

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Náhodou, tohle vypadá slibně. A hlavně tam hrajou mý favoriti low budget filmů Sheffer a Russo.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike , m.a.t.o.

Škoda, že ten plakát je fake. Bez tý dementní bradky a přibuzlých brejliček bych si ho v Exp 4 nakonec dokázal představit taky i když na něj píčuju kudy chodím patřil by tam. Kila navíc a taktická vestička z korzetem už k němu patří to bych nekritizoval :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Suhlasim s vami, ze ten trailer nevyzera zle, ale bez Stefana by vyzeral este lepsie. :))

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tiez som podobne postihnuty ale na rozdiel od teba stareho kverulanta som si minulu Seagalovku uzil. :)

Trailer na Code of Honor vzyera slusne. Seagala bz som si vedel predstavit v Exp4 ako snipera. V tejto polohe bz nep;sobil trapne.

Uvidime ako dopadne film. Celkom sa tesim a vidim to aspon na moje klasicke 2*

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

No do pytle nevypadá to úplně nejhůř, ale já už si radši zakazuju se na to těšit. Absolution taky vypadal podle traileru slibně a vyklubala se z něj standartní srágora. No mohl by zase sádelník něco vydat. Já jsem asi narušenej či co, ale stejně se na každou novinku s ním kouknu :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

ja som tu narazil na uzivatelov, ktori mali original DVD filmu, ktory sa este iba natacal ...... toto je spatnost, to jo, ale uz som videl aj vacsie hrozy tuna 

videofil

videofil (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tak otázkou taky je, jak by se k danému titulu zachoval český distributor. Jestli by to pustil do kin nebo rovnou na DVD. Jestli by to vůbec na DVD vyšlo. Dnes se spousta filmů se Seagalem, Lundgrenem, Van Dammem spíše vysílá hojně v TV.

CaseyRyback007

CaseyRyback007 (hodnocení, recenze)

aj ron smoorenburg bude vo filme the asian connection Just finished shooting a fight scene with Steven Seagal and another MMA fight in a cage. The 'The Asian Connection' is wrapped as it was the final day.It was great experience and Steven Seagal was to be honest fantastic to work with. Now preparing for a fight scene with David Belle (District B-13). Heres a picture of the team after wrapping the movie !

AD P

AD P (hodnocení, recenze)

No hlavne je smutne ze sa z kin vytracaju aj mena ako Sly, Arnie ci Willis. Seagalovi by tam uz nepomohlo ani Prepadnutie 3....

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

U Conana je to tak 50/50 ze vznikne. Nech uz Terminator uspeje alebo nie, tak Arnie asi bude chciet ozivit nejaku svoju staru znacku.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp , Lacike

Tak Přepadení 3 je můj vysněnej film kterej bych chtěl ještě se Seagalem vidět, aby to byla pro něj důstojná rozlučka, když už nechce hrát v Expendables, ale je mi jasný, že je to jeden z filmů kterých se nikdy nedočkám, tak jako např Lethal Weapon 5 Novýho Conana, atd, atd.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ja som tomu tiez veril, ale pozrel som si znova film Half Past Dead a uz Seagalovi absolutne neverim. Half Past Dead vznikol hned po skvelom Exit Wounds a Seagal to mal uz vtedy uplne v pici, takze od neho neocakavam ani naznak snahy.

Do konca zivota bude tocit mizerne videofilmy za ktore inkasuje dost penazi, aby si zil ako prasa v zite a to mu evidentne staci.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Já pořád věřím, že kdyby si na Přepadení 3 sehnal slušnýho režiséra, slušnej rozpočet, trochu na sobě zamakal a pokusil se ten film protlačit do kin, tak by pořád měl co nabídnout, ale to je jenom moje idea. Můj nesplnitelnej sen :-)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Lacike, videofil

Reklama

Reklama