foto

Helena Mattsson

  • nar. 30.3.1984 (34 let)
    Stockholm, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Helena Mattsson se narodila a vyrůstala ve švédském Stockholmu. Má dvě sestry. V mladistvém věku byla objevena jednou z největších modelingových agentur ve Švédsku. Po absolvování vysoké školy umělecké ve Stockholmu, Helena odcestovala do Londýna a New Yorku, aby i nadále mohla studovat herectví. Velký zlom přišel v 19 letech, když opustila Londýn kvůli Los Angeles, kde byla obsazena do hlavní role v komedii Warner Brothers ŠVÉDSKÉ OHIO.

Helena Mattsson měl nedávno menší role na stanici ABC v seriálu ZOUFALÉ MANŽELKY a na stanici CW v seriálu NIKITA. V roce 2012 byla obsazena jako Alexis Blume v 666 PARK AVE pro ABC. Seriál byl bohužel ukončen kvůli nízké sledovanosti a kvůli hurikánu Sandy, který zničil veškeré kulisy.

Můžete ji spatřit i v celovečerních filmech jako je SEDM PSYCHOPATŮ (Seven Psychopats) s Colinem Farrellem, ZBRANĚ, DÍVKY A HAZARDNÍ HRY (Guns, Girls and Gambling) s Gary Oldmanem, NÁHRADNÍCI (Surrogates) s Brucem Willisem a IRON MAN 2 s Robertem Downey Jr.

Tomáš "wohna" Vohnický

Herecká filmografie

Filmy

2017 Smartass
2016 Ochránce spravedlnosti
The Persian Connection
2015 Paradise Pictures (TV film)
Win, Lose or Love (TV film)
2014 Audrey
2012 Guns, Girls and Gambling
Jak vyloupit spermabanku
Melvin Smarty
Sedm psychopatů
2011 You and I
2010 Iron Man 2
Muumi ja punainen pyrstötähti
2009 Nobody
Náhradníci
2008 Short Track
2007 Americanizing Shelley
Mutant: Probuzení
2004 Duch jezera

TV seriály

2017 Jeff & Some Aliens (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Islands Part 3: Mysterious Island (S08E09)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Buď naším hostem (S05E12)
2015 American Horror Story (TV seriál)
Pokoj číslo 33 (S05E06)
Shozy a žebříky (S05E02)
Vítejte v hotelu Cortez (S05E01)
2014 Fargo (TV seriál)
A Fox, a Rabbit, and a Cabbage (S01E09)
The Heap (S01E08)
2013 Betrayal (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Na plný plyn (S01E17)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Všichni si zasloužíme zemřít (S06E19)
Vyhrát může jenom jeden (S06E18)
Návrat ztracených synů (S06E17)
2008 Mentalista (TV seriál)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Lodní náklad (S04E22)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Řetězová reakce (S06E07)
2005 Sex, láska a tajemství (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Město hraček (S02E09)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace