foto

Helena Mattsson

  • nar. 30.3.1984 (33 let)
    Stockholm, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Helena Mattsson se narodila a vyrůstala ve švédském Stockholmu. Má dvě sestry. V mladistvém věku byla objevena jednou z největších modelingových agentur ve Švédsku. Po absolvování vysoké školy umělecké ve Stockholmu, Helena odcestovala do Londýna a New Yorku, aby i nadále mohla studovat herectví. Velký zlom přišel v 19 letech, když opustila Londýn kvůli Los Angeles, kde byla obsazena do hlavní role v komedii Warner Brothers ŠVÉDSKÉ OHIO.

Helena Mattsson měl nedávno menší role na stanici ABC v seriálu ZOUFALÉ MANŽELKY a na stanici CW v seriálu NIKITA. V roce 2012 byla obsazena jako Alexis Blume v 666 PARK AVE pro ABC. Seriál byl bohužel ukončen kvůli nízké sledovanosti a kvůli hurikánu Sandy, který zničil veškeré kulisy.

Můžete ji spatřit i v celovečerních filmech jako je SEDM PSYCHOPATŮ (Seven Psychopats) s Colinem Farrellem, ZBRANĚ, DÍVKY A HAZARDNÍ HRY (Guns, Girls and Gambling) s Gary Oldmanem, NÁHRADNÍCI (Surrogates) s Brucem Willisem a IRON MAN 2 s Robertem Downey Jr.

Tomáš "wohna" Vohnický

Herecká filmografie

Filmy

2017 Smartass
2016 Code of Honor
Paradise Pictures (TV film)
The Persian Connection
2015 Win, Lose or Love (TV film)
2014 Audrey
2012 Guns, Girls and Gambling
Jak vyloupit spermabanku
Melvin Smarty
Sedm psychopatů
2011 You and I
2010 Iron Man 2
Muumi ja punainen pyrstötähti
2009 Náhradníci
Nobody
2008 Short Track
2007 Americanizing Shelley
Mutant: Probuzení
2004 Duch jezera

TV seriály

2017 Jeff & Some Aliens (TV seriál)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Be Our Guest (S05E12)
2015 American Horror Story (TV seriál)
Room 33 (S05E06)
Chutes and Ladders (S05E02)
Checking In (S05E01)
2014 Fargo (TV seriál)
A Fox, a Rabbit, and a Cabbage (S01E09)
The Heap (S01E08)
2013 Betrayal (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
2005 Sex, láska a tajemství (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace