Reklama

Reklama

Emelie

Trailer

Když jejich rodiče vyrazí na rande do města, tři malé Thompsonovy děti okamžitě přijmou svou novou chůvu Annu (Sarah Bolger), která vypadá jako splněný sen: je příjemná, zábavná a nechává je dělat věci, které boří všechna rodičovská pravidla. Ale jak interakce Anny s nimi nabírá čím dál více zlověstnější tón, děti si uvědomují, že jejich chůva nemusí být tou, za kterou se vydává. Brzy je na nejstarším Jacobovi, aby chránil své sourozence před stále více hanebnými záměry narušené ženy, jejíž zbraní je důvěra a cílem nevinnost. (noelcoward73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Trochu mi unikalo, akú úlohu zastáva v tomto príbehu "Vychudnutá hyena" a nakoniec mi pohnútky a konanie tejto postavy prišli skôr ako neúčelné a mätúce. Emelie však disponuje niekoľkým silnými scénami (romanca na hajzlíku, sledovanie home videa, škrečok...) a súboj mešuge opatrovateľky s vynachádzavým chlapcom ma po celú dobu bavil. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší břečku, ale nakonec to bylo přesně na nedělní nudné odpoledne. Nová chůva se rodičům má postarat o tři haranty a přitom se celkem solidně odváže, nemá to v hlavě totiž v pořádku. Ale tak hezky, jen na můj vkus se držela až moc zkrátka. Škoda každé facky co padne vedle a ještě větší škoda těch facek které nepadly. Skončilo to však happyendem pro mě, máma medvědice může nadále hledat svého medvídka. Cestou by se mohla stavit i tady, myslím, že bychom našli společnou řeč. Lepší 3* ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi lehce ujetý a trochu nekorektní filmy kde se terorizujou děti, tohle je dobrá volba. Smál jsem se skoro celej film neboť tahle hlídačka má luxusní smysl pro humor. Škoda jen toho křečka :)) Samozřejmě film neni bezchybnej a neustálý prostřihy na večeři rodičů kazily atmosféru, i tak ale dobrá sranda s lehkým nádechem osmdesátek. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič moc, hoci kdesi v polovici (cca v momente keď Emelie rozprávala pohádku o méďovi) to bolo vcelku zaujímavé. Potom sa to už celé zvrtlo do tej psychopatickej línie s prvkami hororu, a to ma teda vôbec ale vôbec nebavilo. Spomedzi chúvovských filmov jeden z tých slabších. Aj keď, malo to aj zopár dobrých momentov, - a tým najlepším bola jednoznačne spomínaná pohádka o méďovi (aspoň bolo jasné o čo Emelie vlastne ide). ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Sľubný psycho-thriller, ktorý teasuje, teasuje a teasuje a keď má v závere prísť k tomu najtuhšiemu, tak je vlastne koniec skôr, než sa Emelie stihne poriadne rozbehnúť. Pritom film by vôbec nepotreboval byť extrémne drsný, to by k podobne ladenému psycho-teroru na deťoch z predošlých minút ani veľmi nesvedčalo a ani to od filmu nepožadujem, len keby to nebolo až takto veľmi „light“. Každopádne ako jednohubka na zabitie večera fajn, akurát široko ďaleko sa nič okrem toho večera nezabije. K tomu aby som bol spokojný by som potreboval, aby sa to v závere podstatne viac utrhlo z reťaze a po tých teasujúcich predošlých minútach predviedlo aj správne napätú thrillerovú jazdu. Nepríjemné pocity Emelie občas síce vyvolá, ale počas tých deväťdesiat minút by to chcelo aspoň nejaký moment, ktorý rozbúri atmosféru a osvieži tempo. CELKOVO: 2,5* (5/10) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městě Buffalo ve státě New York. (noelcoward73)

Reklama

Reklama