Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele

Neškodná akční komedie, jenž je místy tak ujetá že je až dobrá. Hlavní role si tu střihnou Wonder Woman a Luke Skywalker... no dobře, není to tentýž herec, ale asi prvních 15 minut filmu jsem si musel pustit znovu, protože jsem nevnímal dialogy a jen žasl, jak si je Zach Galifianakis podobný s Markem Hamillem. Isla Fisher potěšila asi nejvíc, už v Podfukářích jsem ji zbožňoval - škoda, že se více neprosadila. V souhrnu zábavný film na jedno kouknutí, který za celou stopáž neztratil na tempu a párkrát mě i opravdu pobavil, což byl řekl bych účel. 60% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s námětem, po kterým američtí filmaři sahají nejčastěji, takže už jsme ho mohli vidět v několika verzích. Bohužel tahle verze se mi moc nelíbila, spíše mě nudila. Je tam már momentů, kdy jsem se pousmála a bavila se, ale těch je opravdu na celý film velmi málo. Gal Gadot a Isla Fisher byly úžasné a obě jsou neskutečně nádherné, jejich filmový partneři jim jen sekundovali, ale ani samotné holky to nedokázaly utáhnout a je to škoda. ()

Reklama

Hedy 

všechny recenze uživatele

Můj soused zabiják se dal do práce kterou měl dělat spíš agent 007. Vidět Zacha v roli člověka který není totální idiot bylo něco neopakovatelného (doufám že se to totiž opakovat nebude). Celý film je nemastný, neslaný a celý koncept je v podstatě už tisíckrát ohraná písnička. Sousedi se chovají normálně. Hlavnímu hrdinovi ale přijde že jsou nenormální. Vloupe se sousedům do domu kde zjistí že normální doopravdy nejsou. Nikdo jim nevěří dokud se nestane nějaký haluz kde se ukáže že sousedi doopravdy normální nejsou. Upřímně mi takový námět filmu ani tak moc nevadí kdyby se tam stalo něco co by mě alespoň něco co mě překvapí. Místo toho jsem viděl takovou tu klasiku která neurazí. Za mě tedy 3 hvězdy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná akční komedie. Zacha Galifianakise mám rád, nedávno velmi pobavil v komedii Masterminds, ale zde bohužel hraje až moc normálního člověka, tedy není vůbec vtipný. On musí dostávat vyloženě role imbecilů, aby to bylo ono. Samotné téma je velmi tuctové a viděné snad 1000x.Film nepřichází s ničím novým a zasmál jsem se tuším jen 2x což je žalostně málo. Hvězda navíc za svůdnou Gal Gadot. 50% ()

papadoce odpad!

všechny recenze uživatele

Ja si myslím, že keď točíte akčnú komédiu, mali by ste si postrážiť niekoľko vecí. Aby akcia stála za to (aspoň druhá liga), aby komédia bola komická a do tretice, vždy je dobré ak je tam niečo sexi. Jonesovci majú vcelku sympatické obsadenie, dokonca ani papadopulos nie je odporný ako obvykle a sexi časť vypĺňala Isla keď bola v spodnom prádle alebo v obtiahnutých šatách. Nádherne ich vyplnila len čo je pravda. Lenže nič iné tu nefunguje. Akcia bola horšia než tuctová a smiešne na tom nebolo takmer nič. Pár drobných momentov mi pokrčilo kútik, ale hovoriť o smiechu by bolo hodne skreslené. Samotný scenár je silne úbohý a občas mi bolo hercov normálne ľúto. Najmä Jon Hamm si také poníženie nezaslúžil. Dávať hviezdy z ľútosti, to nemám veľmi rád a videl som už aj väčšie odpady a hviezdičkoval som, no k tomuto čudu si proste neviem nájsť cestu dokonca ani cez Isline úžasné kozy. Toto je prakticky nepozerateľný brak. Vyhnite sa mu oblúkom. 10%. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Gal Gadot ve filmu dvakrát promluví hebrejsky. (ČSFD)
  • Při setkání v hotelu se Scorpionem (Patton Oswalt) pije Jack (Fred Galle) šampaňské, z hluboka se napije a na stůl pokládá z poloviny prázdnou sklenici. V dalším záběru je však sklenice zcela prázdná. (MrAldridge)

Reklama

Reklama