Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Tu je krásne vidieť že ak sa snaží Galifikanakis hrať človeka čo netrpí mentálnou retardáciou je to jednoducho nuda a stráca sa všetok jeho šarm. Priznám sa, že som sa pár krát zasmial ale to na film, ktorého podtitulom je "komédia" jednoducho nestačí. Na druhú stranu Gal Gadot je neuveriteľná samica a dokázala všetku pozornosť strhnúť na seba. Čo je pre mňa síce dobré ale pre film je to veľký mínus. Ak by som sa chcel pozerať na oblé tvary pustil by som si porno. Zrejme ma film nezastihol optimálne naladeného a tak sa mu pokúsim dať v budúcnosti ešte šancu. 31% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ke sledování filmu mě přimělo velmi slušné obsazení (kam nepočítám Zacha G.) a nebyl jsem zklamán. Nešlo sice o žádné veledílo, ale byla to pohodově odpočinková komedie, u které divák nemusí zrovna příliš přemýšlet, ale lehce se pobaví a oddechne si. Jon Hamm a Isla Fisher mě celou dobu bavili, takže jsem nebyl nespokojen. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Zas tak vtipné to nebylo. Ale Isla byla v těch šatech při předávání mikročipů úplně k sežrání a Gal to zase hezky zahrála. Jen, když jsem ji tady viděl, s jejím tělíčkem v plné parádě, tak si říkám, jak ji někdo mohl obsadit do role Wonder Woman ?! - Dyť je to vyzuna plochá s prťavym zadkem a malými boky a má dopředu svěšený ramena ... ajk ... sice v obličeji fakt hezká, ale má postavu spíš jako rachitická modelka, než princezna drsná bojovnice ... takže asi tak ... u mě omyl ... jinak tento film zabavil ... ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúco slabé, a to i na pomery podobných nenáročných komédií, ktoré Hollywood produkuje ako na bežiacom páse. Humor má síce pár svetlých chvíľ, no väčšinu času je to skôr kŕčovitá nuda a akcie je žalostne málo na to, aby dokázala výraznejšie ozvláštniť celé dianie. Keď sa to tak vezme, jediné, čo vo filme stálo skutočne za to, boli scény, v ktorých Gal Gadot a Isla Fisher poodhalili niečo zo svojho... ehm, talentu. (40%) ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Příjemná akční komedie, s příjemným hereckým obsazením. Řekl bych, že oproti jiným akčním komediím, je tato trošku méně komediální a trošku méně akční. Ale určitě diváka zabaví, Zach Galifianakis se postará o tu zábavní stránku filmu, Jon Hamm s Gal Gadot o akční, a na Islu Fisher je radost koukat. Hodnotím 3,5*. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Do filmu měl být obsazen i Jim Carrey, nakonec z toho ale sešlo. (ČSFD)
  • Při setkání v hotelu se Scorpionem (Patton Oswalt) pije Jack (Fred Galle) šampaňské, z hluboka se napije a na stůl pokládá z poloviny prázdnou sklenici. V dalším záběru je však sklenice zcela prázdná. (MrAldridge)

Reklama

Reklama