Reklama

Reklama

Zhasni a zemřeš

  • USA Lights Out (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když Rebecca odešla z domova, myslela si, že za sebou nechala i své strachy z dětství. Když v době dospívání zhasla, nebyla si nikdy úplně jistá, co je skutečné a co není ... a nyní její bratříček Martin prožívá stejně nevysvětlitelné a děsivé události, které kdysi vystavovaly zkouškám její příčetnost a ohrožovaly její bezpečnost. Znovu se objevila děsivá bytost tajemně propojená s její matkou Sophií. Ale tentokrát, s tím, jak se Rebecca přibližuje k odhalení pravdy, je třeba si přiznat, že životy všech jsou v ohrožení... jakmile se zhasnou světla. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (597)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že bol Sandberg u mňa s tými kraťasmy ako na hojdačke, tak nejak som mu v prípade celovečerného projektu "Lights Out" veril. Na úvod treba povedať, že sa zrejme len sťažka vyhne porovnávaniu s "Kondžuringom" od doktora docenta Wana. No taktiež na záver treba skonštatovať, že si obaja idú svojou vlastnou cestou. Poslednú dobu sa mi naozaj darí. Načo sa siahnem, to stojí zato (ešte keby to tak platilo v prípade žien). "Lights Out" je bezpochyby jeden z najatmosferickejších hororov vôbec - nie len terajšej doby. Klobúk dolu ako sa s podaktorými scénami doslova vyhrali. A že ich nebolo málo. Za 80 minút viac než dosť, pričom samotný počin nabral na sile najmä vďaka krátkej stopáži. Doslova by sa dalo povedať, že "nemá čas" nudiť. Lakačky napriek tomu, že ich divák môže predvídať, dostatočne plnia svoju úlohu. Jediný dôvod, prečo som nesiahol na piatu hviezdu bol fakt, že ma podaktoré atmosferické pasáže akosi minuli, čo však (zrejme) možno pripísať množstvu odsledovaných hororov. Každopádne, do " Lights Out" sa oplatí investovať tých nekresťanských 5 € - 80% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|46%| Shlédnuto v kině. Jsem velký fanoušek těchto novodobých duchařských hororů, zejména z dílny mistra Jamese Wana. Na Wana nikdo v tomto oboru rozhodně nemá. Avšak, občas se vynoří nějaký vydařený horůrek, který stojí za pozornost. Co se týče tohohle, trailer mě navnadil. Říkal jsem si, že na tak relativně krátkou stopáž vypadá trailer natřískaně. To se však bohužel nestalo. Děj, scénář, nějaké nápady, postavy – to vše bylo velmi slabé. Lekačky byly celkem solidní, i když, poté co se film ubíral ke konci, už mě nějak nic nevyděsilo, vše bylo takové vcelku předvídatelné. Nevím co k tomu dále dodávat, vyloženě brak to není, ale jsou lepší duchařiny. Na tohle se dá rychle zapomenout. Slabší průměr to je. Ani tu třetí hvězdu jsem tentokrát nedokázal dát. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nedoufal bych, že Lights out bude letos obhajovat přední příčky v hororech. Trailer na mě působil lehce nevýrázně, ovšem samotný film patří mezi to nejlepší, co jsme mohli v kinech za posledních pár let vidět ( nepočítajíc Conjuring). Sandberg už od úvodních minut nastolí neúprosné tempo a valí na nás jednu lekačku za druhou, kde divák má na vydechnutí maximálně 5 minut, což je největší plus. Naposled takové tempo nastolilo Drag me to Hell. Nápad je velmi funkční, kdykoliv je tma je nebezpečí na blízku, o všechny postavy má divák strach, poněvadž jim vskutku jde o život a samotný duch byť je většinou ve tmě tak jde z něj strach, vydává znepokojivé zvuky a hlavně je na scéně velmi často. Plusem jest i půl hodinové finále s nečekaným zvratem,což z Lights out zkrátka dělá intenzivní 80 minutovou podívanou, která musí sednout každému, kdo je v hororech alespoň trošku doma. Conjuring působí lepším dojmem, co se týká příběhu, vizuálu a výpravy, kdežto Lights out vsadilo pouze na strašení a vyšlo to.Story 6/10, Atmosféra 9/10, Gore 4/10, Vizuál 7/10, Akce 8/10, Napětí 9/10,Humor 3/10. Zábavnost 8/10, Lekačky 9/10. 85% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Koukali jsme na to spřáteli na chatě. Nahoře v patře chajdy nechtěly spát naše ratolesti a byť řádně uloženy ke spánku, v té tmě dělaly děsný bordel, takže jsme si povzdechli, že zatímco na obrazovce běhá jedna Diana, my máme nad sebou 4. Naštěstí jedna podruhé zhasínala až zbyla ta poslední a tak jsme po kamarádovi požadovali zastřelení, protože bychom se jeho nespícího synka asi jinak nezbavili :-). Nu co k filmu. Přiznávám, že poprvé jsem se lekl a Diana byla opravdu odporná. Jenže logika pak začala dost skřípat a začalo se to celé dost opakovat. Pokoj, světlo, prasklá žárovka, Diana. Dvorek, světlo, zhaslá lampa veřejného osvětlení, Diana. Sklep, baterka, zhasnutí baterky, Diana... Konec už haproval dosti... a táhl se. Dvě prasklé žárovky. * * ()

classic 

všechny recenze uživatele

Najhoršie na tomto podivnom HORORE, je to, že je maximálne nevierohodný !!! , s debilným scenárom, a nie moc dobrými hereckými výkonmi, ktorým dominuje, akási kočka, Teresa Palmer. Patrí k tým herečkám, ktoré nemôžu príliš vyskakovať, ako pozerám jej filmografiu, nemá bohvieaké filmy, ktoré viac - menej, nestoja ani za fajku dymu. Vďaka Bohu za to, že strihač s režisérom sa zhodli na tom, že snímok potrvá do 80. minút aj s titulkami, kde by som uviedol na správnu mieru, že, cca. posledných 20 minút, stojí fakt za to ! Producent ,Jim Wan, ktorý sa špecializuje na tento žáner, tentokrát stúpil do psieho hovienka, nevyšlo mu to, mne film absolútne nesadol, pre jeho celkové poňatie, ktoré je strašne nereálne, ako to prezentujú tvorcovia, síce so zlovestným strašidlom Dianou, pracujú na vysokej úrovni, t. j - kamera, strih a zvuk ma občas vydesili, mykol som sa pri niektorých scénach, ale čo mi najviac vadí, sú herci a scenár ! To je hlavný katalyzátor celkového zlyhania tohto nízko - rozpočtového filmu, najmä to, ako na mňa po celý čas zvláštne pôsobil, že som mu nemohol prísť na chuť. Jeden z najslabších hororov, ktoré som za posledný čas mal možnosť vidieť. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (9)

  • V domě Rebbecy (Teresa Palmer) si můžeme povšimnout také plakátů skupin Ghost a Slayer. (Dave24)
  • V pokoji Rebeccy (Teresa Palmer) visí plakát skupiny Avenged Sevenfold s jejich nejznámější písničkou "Hail To The King". Režisér filmu David F. Sandberg je jejich velkým fanouškem. (Yoshitsune)

Související novinky

Rock vs. Superman?

Rock vs. Superman?

12.04.2017

Zvěsti o tom, že se v roce 2019 dočkáme čtyř batmanovských filmů, už byly hlasitě popřeny. Plány DC vesmíru jsou očividně jiné, a jak možná víte, rozhodně počítají s Dwaynem Johnsonem. Rock si… (více)

Reklama

Reklama