Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt bojuje s démonkou, která útočí na jeho nejbližší. Smyčka kolem Ciri se z vůle nejmocnějších z kontinentu pořádně utahuje. (Netflix)

Recenze (52)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, uvažoval jsem, jaké slovo by nejlépe vystihovalo dění v osmé epizodě, a konečně jsem na to přišel. Srágol. Knižní předloha vzala definitivně za své, a pokud je profesor Sapkowski se seriálem opravdu spokojen, je buď senilní, nebo udělal hodně dobrý obchod. Sázím na druhou možnost. Při sledování tohoto dílu jsem měl neodbytný pocit, že mě Vesemir nacpal houbičkami, protože mi děj vůbec nedával smysl. Myslím, že šlo jen o to, aby tvůrci provětrali svou CGI faunu. Stálo to prostě za prd a velkolepé odhalení identity jeho císařského majestátu by mě šokovalo jen v případě, že bych Zaklínače nikdy nečetl. Joj, to zas budou uvzdychané reakce na YouTube... / Dodatek: Tak už jsem reakce na YouTube profrčel, pochopil jsem, proč má seriál tak vysoké hodnocení, a teď je mi z toho smutno. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je verný knihám ? Alebo hre ? Povedal by som, že je verný duchu všetkého, čo mu predchádzalo, a hoci vychádza z predchádzajúceho materiálu, razí si vlastnú cestu. Žiadny spoiler, ale záver poslednej epizódy je trochu predvídateľný, ak dávate pozor, ale neodrádza to od samotnej zábavy a intenzity akcie a príbehu. Naozaj veľmi skvelý seriál a skvelá druhá sezóna. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8. a poslední díl 2.série, prozatím závěrečná epizoda celého seriálu. Ciri se dostává do velkých potíží, když její tělo posedne mocná dávná démonka. Ta se díky všudypřítomnému utrpení a bolesti každé živé bytosti na kontinentu vysvobodí z tisíctiletého uvěznění Zaklínači a okamžitě se nevinné dívky chopí. S Chaosem v rukou a v těsné blízkosti svých úhlavních nepřátel rozhodne se každého z nich zničit. Geralt stále není s to odpustit Yennefer její zradu, ačkoliv se kolem nich schyluje ke krutému boji. Bruneta si však již uvědomila, jak moc pochybila kvůli touze získat zpět svoji moc, a proto se rozhodla své hříchy odčinit. Vytvořila lektvar, s jehož pomocí mohla spasit nejen sama sebe, alei celý svět. Mezitím se Démonka v těle Ciri chopila iniciativy a povraždila velkou většinu vymírajících Zaklínačů. Díky Geraltovi a jeho otci však nestihla vykonat svůj úděl. Princezna, přebývající ve svém těle jako ve vězení, se sice mezitím nacházela ve snu, kde se jí plnila všechna skrytá přání, dokázala však své blízké včas vyslyšet. Yennefer si zvolí cestu, kde vstřebala Démonku, ale díky Ciri ji mohla hned vypudit. Za svůj čin získala zpět svoji moc, a i nepatrné Geraltovo odpuštění (...). 75 procent, dobrý závěr 2.série, byl však trochu moc uspěchaný, zejména jsme neměli možnost poznat, jak moc se Yennefer mohla znovu radovat se své síly. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nad komentářem posledního dílu jsem si musela popřemýšlet. Nejde o to, zda se mi líbilo nebo nelíbilo. Rozhodně líbilo. Jenom jsem měla tak trochu pocit, že si se mnou tvůrci hrají. Protože to na mě bylo prostě strašně rychlý v poměru děje předchozích dílů. Byť dějově luxusní. Jistě, posednutí je posednutí, a zde je důležitější to po něm. Jenom jsem doufala, že v něm budeme trochu déle. Sice to nebyla Ciri, ale bylo fajn pozorovat tu její pěknou, jak všechny zbombí  :D  bylo to strašně fajn. Teaser na konci za mě v pohodě. Zatím to vypadá dobře  :) ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říci, že poslední díl mi sedl a vlastně se mi líbil z celé řady (až na parádní úvod) snad nejvíce. Konečně se tam něco stalo, konečně jsme cítili nějakou tíhu rozhodnutí. Vše bylo natočené napínavě a těch závěrečných patnáct minut, kdy seriál chtěl ukázat všechny možné postavy, co aktuálně dělají a nad čím přemítají, bylo výborné. A ten zvrat na konci? To se mi líbilo, nemůžu se dočkat dalšího pokračování. Jen doufám, že to bude mít svižnější tempo. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama