Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjet

  • Česko Rozkaz zabít (více)
Trailer 3

Akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je společnost příliš závislá na technologiích a staví člověka proti vražedným strojům. Za těchto okolností je elitní vojenská jednotka vrtulníkem dopravena do vzdáleného výcvikového střediska mimo veškerou civilizaci. Zpočátku jednoduchý výcvik se však pro kapitána Bukese a jeho semknutou jednotku brzy promění v děsivý boj na život a na smrt. Mariňáci totiž zjistí, že je ostrov osídlen nepřítelem, který přesahuje lidské pojetí zla. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (138)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vizuálně velmi slušné béčko s roboty, které má celkem fajn nápad a nenudí, ale až tak moc mě to nestrhlo. Zamrzí, že vojáků je poměrně málo, takže té akce není ve výsledku moc a navíc raději mám roboty proti robotům, takové střílení do železa bez gore moc záživný není. Akce v lese a finále ujde, ale zbytek mě mocc nezaujal. Příběh***, Akce***, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 5/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Supertvrdá jednotka mariňáků bojuje na opuštěném ostrově s robotickými zabijáky. Nutno podotknout, že tahle synopse zní dementněji, než to ve skutečnosti vypadalo.. Nezapřená inspirace akčními sci-fi kulty osmdesátých let zvýrazňuje nedostatek vlastní invence, casting tvrdých hochů a hochů s prsy není zrovna dvakrát přesvědčivý a atmosféra v jehličnatém lese plném různě se zmenšujících a zvětšujících satelitů neoplývá bůhvíjakou tenzí, ale pokud rezignujíc na jakýkoliv intelektuální stimul toužíte po podobné žánrovce, proč ne? Triky nejsou k popukání (vzhledem k rozpočtu jsou vlastně famózní), větrnými víry tam nerotují paryby a nehraje v tom Casper Van Dien. A to není málo.. P.S.: Pokud si myslíte, že je námět písní vzdálené budoucnosti, podívejte se na stránky americké firmy Boston Dynamics.. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo, tečka :) Ano, nápaditost s ohledem na tnu podobných příběhových námětů pramalá, ale jako již zde vyřčená "žánrová jednohubka" mi to přišlo dobré. Lacinost prostředí (les, co se nemusí renderovat ani stavět v ateliéru, a nenáročné zchátralé rozpadlé paneláky) jednoduše skryta co by tréninkové prostředí a efekty s CGi se také povedly. Příjemné, očekávaně nenáročné a na pokuk velmi slušné podívání. ~~~ PS: Horor ve filmu skutečně nehledejte, žádný tam není, jde jen o klasické "posral se nám experiment" ve sci-fi kabátku. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vrátil jsem se z Arrivalu poněkud vědeckofantasticky neukojený, a tak jsem zapátral v pavučině po nějakém sci-fi dezertu. A natrefil jsem ne na pouhý malý moučník, ale na plnohodnotný vysokokalorický nášup! Jistě, žádný hlubokomyslný příběh, žádný vrstevnatý děj, žádný filosofický ocas... Ale zato báječný relax, prvotřídní výprava, skvělá hudba, sympatičtí herci a dokonalé robotické stvůry, hlavně oni "nadroboti" se zlověstnými "tvářemi" a jasně modrýma očima... totiž senzory. Po parádním úvodu jsem po zkušenostech s podobnými filmy očekával, že úroveň půjde postupně z kopce, ale nestalo se. A musím se přiznat, že Kill Command mě bavil ještě o chlup víc, než Arrival. Jestli si někdo na mou adresu pomyslí cosi o házení perel sviním, je mi naprosto buřt. A s chutí dávám téhle béčkové střílečce plný počet, ježto na ní neshledávám nic, kvůli čemu bych ho dát neměl - v rámci svého žánru špička a u mne nejmíň 90%. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Na poměry direct-to-video žánru hodně dobrá práce. Co se ušetřilo na nehvězdnym ale schopnym castingu a skromný výpravě se podařilo pěkně zužitkovat v rámci vizuálu nebo akčních scén. Scénář je žánrová klasika, nicméně i tak se podařilo vtáhnout mě do děje, až jsem se při závěrečnejch titulkách přistih, jak si řikám "to už je konec?". Místama jsem byl taky příjemně napnutej (hlavně díky kameře a osvětlení). Přidal bych snad jenom víc krvavejch scén a pár hlášek jako za starejch časů. Takovýhle béčkový akční scífka mi dneska scházej. Velice milý překvapení na jednu projekci, tři silnější hvězdy. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • V čase kolem 17:00–17:30 sgt. Robinsonovi (Bentley Kalu) v záběrech mizí a objevuje se batoh na pravém rameni. (Globus_Jirka)
  • Film je možné nájsť aj pod alternatívnym názvom Identify. (MikaelSVK)
  • V čase 11:43, kdy vojáci vystupují z konvertoplánu, má sgt. Rory Robinson (Bentley Kalu) přetočený popruh batohu na pravém rameni a zapnutý prsní popruh. O pár vteřin později má prsní popruh rozepnutý a ramenní popruh ve správné pozici. (Globus_Jirka)

Reklama

Reklama