Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjet

  • Česko Rozkaz zabít (více)
Trailer 3

Akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je společnost příliš závislá na technologiích a staví člověka proti vražedným strojům. Za těchto okolností je elitní vojenská jednotka vrtulníkem dopravena do vzdáleného výcvikového střediska mimo veškerou civilizaci. Zpočátku jednoduchý výcvik se však pro kapitána Bukese a jeho semknutou jednotku brzy promění v děsivý boj na život a na smrt. Mariňáci totiž zjistí, že je ostrov osídlen nepřítelem, který přesahuje lidské pojetí zla. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (138)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|59%| Béčková akční sci-fi parádička, která mě vcelku bavila po celý čas. Příběh tu je opět na béčkové poměry jednoduchý, ale nemá žádnou slabinu. Dokonce tu i občas zafunguje atmosféra, asi tak do ½ filmu. Samozřejmě chybí napětí, nepředvídatelnost, nějaká ta chytlavost aby mě zajímalo, jak vše dopadne – avšak to se nestalo, ale nevadí. Akce? Té je zde přiměřený dostatek – je rozložená po celém snímku. Natočena je dobře, kamera je v pohodě, samozřejmě tu je pár digi efektů, ale to mi nepřekáží. Herci jsou ok, včetně vylepšené ženy. Robůtci jsou pěkně vytvořené. Nuda tu rozhodně nehrozí. Hudba je poměrně vydařená. 1/3 filmu se rozbíhá, ale docela solidním tempem. 2/3 filmu trochu tempo zbrzdí, ale furt se dá na co koukat. A ta 3/3 coby finální část už toli nezaujme, ale akce tu je dostatek. Mírně nadprůměrný béčkový počin, který aspoň na to 1 shlédnutí zabaví. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Ešteže nevysadili študentov, že ?! Či nebodaj Hladové hry v uzavretej aréne ? Našťastie nie. Tuhý boj, s krehkým humanoidom, ktorého zbožňujem, lebo sa oňho zo začiatku starajú ako o kvetinu a pri EMP sa nachvíľu vypne. A má tvar ženy. Kapitán ma zahriakol, aby som sa sústredil, ale ja mu hovorím, že keďže absentuje hudobný doprovod ťažko udržujem koncentráciu. Čistý Predátor. Námetom, všetkým. Podľa všetkého čakáš totálny výplach s mizernými efektmi a mne pripadali tie stroje úplne fajn, hlavne bosovia. Ja by som neprešiel, lebo Identify by bolo - exorcista s puncom škodoradosti. Vanessa odpáľ to, nemáme čas a človek je podstatný. Neskoro precitla čo za hrôzy to môžu byť... a odkaz je v nej. Škoda. Miestami mi chýbal presah na globálnu sféru, kto čo aká vláda, kde v aký účel. Je to uzatvorené ako tunelový DOOM. Ale napríklad niektoré nasvietenia, pozícia ležiacich hercov, prach, svetlo, krv pôsobila tak Districtovsky (9). Priznanie: na začiatku jasná pozícia spodiny, po filme pristihnutie v dobrom rozpoložení, ktoré síce motajú hlavu nelogické načasovanie vysvetľovaní a tak, ale v konečnom dôsledku spokojnosť. Kedy nás začnú vyhladzovať pri tréningu ? (videné 30.06.2016, BDrip) ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Budu si asi muset dávat pozor na nízkorozpočtové akční filmy, neboť některé z nich jsou velmi dobré. A do takové skupiny Kill Command patří. Hlavní nápad je velmi dobrý a celkově příběh nemá zas tak velké mezery, jak jsem předpokládal. Sekvencí samotné akce a přestřelek je zde hodně a pár z nich si zaslouží pochvalu. Spojení mariňáků a vraždících robotů zde funguje na jedničku. Jediná věc, která mému celkovému prožitku z filmu trochu vadí, je najmutí ne zas tak využívaných herců. Na jejich výkonu to je vidět. Jinak je to skvělá zábava pro fanoušky akčních filmů s prvky sci-fi. Za mě dávám 75 % ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Průměrná scifi válka robotů X vojáků, kteří původně jeli na výcvik do lesů, ale po chvilce zjistí, že robotům "přeplo" a místo aby lidé trénovali střelbu na robotech, roboti trénují na lidech. Akce je slušná, vizuál robotů taky a bitva v lese v první polovině je dostačující, pak ale přichází trochu nuda. Občas chytne, občas nudí, je to tak nahoru a dolů... Ono dívat se jak vojáci nesmyslně střílí do robotů, kterým doslova nic nedělají a roboti je za to prostřílí na kusy není zas až taková zábava, jak by jeden řekl. Nejhorší to nebylo, ale v žánru se dají najít i daleko lepší věci. Alespoň že je se na co dívat v podobě Vanessy Kirby a potěší i kratší stopáž. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Lesné robotie porno, ale bez odvážnych scén. Myslím tým akciu. Čo urobiť, ak chcete natočiť akčnú sci-fi terminátorčinu, ale nemáte na to rozpočet. Tak proste len nechajte hercov medzi sebou kvákať, sem tam niekto vystrelí ( ale nie často, lebo je to drahé ) a zo zvyšku rozpočtu, ktorý sme ušetrili na cateringu a drahých hoteloch ( moteloch ), natočme záverečnú akčnú scénu ( to vážne? ) a potešme fanúšikov, ktorý si myslia, že vrcholom žánru je TRANSMORPHERS od štúdia The Asylum. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • V čase 11:43, kdy vojáci vystupují z konvertoplánu, má sgt. Rory Robinson (Bentley Kalu) přetočený popruh batohu na pravém rameni a zapnutý prsní popruh. O pár vteřin později má prsní popruh rozepnutý a ramenní popruh ve správné pozici. (Globus_Jirka)
  • Vo filme sa objavilo 6 verzií robotov (4 bojové jednotky S.A.R., 1 prieskumný dron a 1 humanoidný robot). (fefee)
  • Film je možné nájsť aj pod alternatívnym názvom Identify. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama