Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Jon Lucas a Scott Moore už predviedli zopár extra vydarených kúskov (The Hangover, The Change-Up, Ghosts of Girlfriends Past, a pod.), a tak som dúfal, že Bad Moms tiež zamieria k métam nadpriemernosti. Ale napokon to bol len obyčajný priemer, ktorý nijako obzvlášť nezaujal ani námetovo a ani obsahovo. Od pádu pod hranice priemeru to zachránil akurát tak svojský humor, ktorého som však tiež čakal o kus viacej. Mila Kunis ma väčšinou baví, ale v tomto filme mi išla jej postava občas skôr na nervy svojimi hlúpymi kecami o (ne)zodpovednosti. Ale aspoň tie 3* si to zaslúži, ani o kus viac! ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kde je mi úplně jedno, že zápletka není nijak skvostná a většina scén je typicky americkým způsobem přitažená za vlasy. Nechte mozky odpočinout a užijte si jízdu bláznivých matek! Musím říct, že jsem se skvěle bavila a z kina odcházela s dobrou náladou. Na jedno oddychové zhlédnutí paráda! ()

Reklama

kobejn 

všechny recenze uživatele

Takže Matky na tahu je film stupidní, ve své stupiditě předvídatelný, doslova můžete říct přesně, jak se odehraje, co kdo udělá a řekne a jak to dopadne, ale to by ani tak nevadilo, co ale vadí, že to je naprosto nudný, zdlouhavý a nevtipný. Doprdele, dyť to má bejt komedie, tak proč to to komedie neni? To je nějaká přihlouplá rádobycool rádobydrsná...debilita, co je navíc skrznaskrz prorostlá moralizovánim o správnejch hodnotách, a navenek se tváří, že to je "nekorektní", bohužel to je korektní, až to neni hezký a až to neni ani vtipný. Takže sakumprdum film naprostá sračka, až tak velká, že se mi tomu ani nechce dát odpad, ani na ten odpad to neni tak špatný, je to jen zoufale sterilní. Nakonec ta pasáž po filmu je z toho nejsnesitelnější, herečky přestanou hrát a dělat ze sebe krávy a najednou je to normální, jenže to s filmem nemá nic společnýho, film je jinak totální krep neboli crap, pokud tomu někdo nerozumí. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Dobre, toto bola fikcia. Pozrite si after credits (sorry, nie sú preložené) - chcel by niekto takú svokru ako má teraz Ashton -"čo ti chcela povedač angličaky", chcel by niekto šústať škulavú Kristen Bell, ktorej mamča vyzerá hotter, a Kathryn Hahn ktorá je možno vtipná na buzna párty... brekeke, tfujtajbl! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Snaha o to ukázat, jak mají matky vyčerpávající život, jak se snaží všechno stihnout a jak otec nic nedělá? Ano :) Ale také je to ukázka toho, jak si za plno věcí tyto matky, které v tomto filmu působí, mohou sami, jelikož mít dítě ve věku 12ti let, které si není schopno samo udělat snídani či referát na jakoukoliv hodinu - tak to pardon - to jsou v tom případě matky, které si nechávají s*át na hlavu :) :) :) Ale pokud to bereme z hlediska, kdy se rozhodnou - kašlu na to - a začnu se taky bavit, páč mi není ještě ani 35 let - tak to ok :) V tu chvíli je potřeba tento film brát s nadhledem, pěkně se u toho usadit a užívat si ho dokud to jde :) Dobrá hudba, hodně alkoholu, informací o sexu a Kathryn Hahn je prostě bombastická :) A závěr - ten mě pobavil nejvíc :) Nemyslím ty povídačky s matkami hlavních představitelek, ale ta jízda ke tryskáči :) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste New Orleans. Krátko však filmári pracovali aj v Chicagu. (MikaelSVK)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama