Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (197)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia zrejme chceli malých a najmenších naučiť posolstvo, že netreba byť sebeckým a ľahostajným voči nikomu a ničomu a treba ostať samým sebou, lenže verím, že decká si z toho všetkého vezmú skôr túžbu mať najvymakanejší mobil s miliardou appiek a že ľudské vzťahy by sa mali riešiť cez digitálne technológie. Som rád kedy som sa narodil, pretože verím že dnešná generácia si do budúcnosti týmto všetkým dosť ublíži a nedopadne dobre. Animák samotný nie je tiež nič svetoborné, občas dosť nudí, kašle na staršieho diváka ( väčšinou ). Tých pár svižných dialógov a gagov, je aj na necelú hodinku aj pol málo. ()

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Máte rádi barvičky? Převládají u vás ty svítivý? Tak to jděte na tento film, který je přímo dělaný pro vaše homoušské choutky! Pokud byste měli trochu pestřejší chutě, dočkáte se dokonce i lahodných cute hovínek! Jestliže stále nemáte chuť na tuto ochutnávku animované sračky, tak si zajděte na své zaprděné sedátko a máte to skoro fry! Stačí pořádně zabrat, aby vám z vaší černé díry vylezlo to, co dokázali tvůrci této sračky.. :) ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Bezpohlavní animák balancující na pomezí Wreck-it Ralpha, Monsters inc. a dalších známějších animáků, který nezaujme ani castem, ani příběhem. Candy Crush nebo Dance party scény byly zajímavé, ale nijak neuvíznou v paměti, stejně jako tento animák. Pravdou je, že Sony na tomhle animáku nijak ztrátové nebylo, ale asi od filmu čekalo větší tržby než slabých 200 M $ celosvětově. 2* ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak tahle parta z textovek ve filmu mě unikala opravdu dlouho... Možná i proto mě ten animák tak oslnil! Je to prostě opět chytře vymyšlený i natočený a jen to dokazuje, jak ti lidi od filmovýho řemesla jsou vynalézavý a kde všude se dá brát inspirace! Přitom s těma smajlíkama jsme všichni v kontaktu denně... Jak prostý. A pak k tomu stačí vymyslet nějakou fajn story a úspěch je na světě! A jestli to je malá vykrádačka toho nebo tamtoho...? A co? Hlavně, že to funguje na diváka jak má! 75% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu tolik nespokojenejch komentaru a mizerny hodnoceni, jasne, neni to zadna pecka, na druhou stranu v porovnani se soucasnou animovanou produkci az na par vyjimek to naprosto v pohode obstoji. Pribeh je sice dementni, ale neda se mu uprit urcita originalita, minimalne prostredim, kde se dej odehrava. Animace spis prumerna, hudba spis nadprumerna, fory obcas zafungujou, obcas ne, linie v "realnym" svete vicemene zbytecna a postavy bezezbytku sympaticky a zabavny. Takze na 80 minut vypnuti naprosto v pohode film. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. července 2017 v Regency Village Theatre (Los Angeles, USA). (BMW12)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama