Reklama

Reklama

VOD (1)

Rick Janssen (Sam Worthington) slouží jako pilot leteckých sil Hotshot a je vybrán pro vojenský experiment mající za cíl vytvořit lidskou bytost schopnou přežít v drsném prostředí Titanu, měsíce Saturnu. Experiment se zdá být úspěšný, ale objevují se komplikace, vedlejší účinky ohrožující Ricka, jeho rodinu a také lidstvo. (Roztržitý Luke)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

Dm1tr1j odpad!

všechny recenze uživatele

Blvem blvem blvem....pointa filmu? Poďme trochu dojebať Hitlera nejakým nezmyslom a potom sa hrajme na bohov, je to zlé? Zabite hlavneho vedca a inak projekt pokračuje ďalej bez neho, čo už, nedošlo nam, že ma pravdu, že dobro celeho skurveneho ľudstva zavisí na tomto projekte...okrem toho, že populaciu na Titane by musel vytvoriť za pomoci zoofilie a nevyhnuteľne aj hromadných incestov sme sa nedostali inde ako k failu. Za zaradenie do žánru scifi môže film ďakovať len inteligentným domom v ktorých žili hlavné a vedľajšie postavy. Ale najviac ma sklamalo, že vo filme o interplanetárnom cestovaní sme ani len nevideli raketu či nejaký vesmírny dopravný prostriedok v akcii. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na nějaký meziplanetární let k Titanu a spíš se připravte na hromadu středoproudového scénáristického hnoje - pokud nechcete tak jako já zvracet při tradičních výjevech z rodinného života, sledovat sousedské grilování, nebo poslouchat haldu banálních, šablonovitých a klišoidních žvástů, skočte rovnou někam ke třicáté minutě. Ale ani potom nečekejte žádný trhák, většinu času budete nuceni čumět na hnusnou Worthingtonovu ženu a spíš než scífko uvidíte vztahové melodrama. Poslední půlhodina je sice jakž takž koukatelná, ale myslím, že kvůli ní nestojí za to se předešlým sajrajtem prokousávat. Zklamání - pravdoláskařský humanistický blábol prosáklý nízkým patosem. Zklamání o to větší, že leitmotiv filmu (eugenické experimenty) je atraktivní a zajímavý a výsledný Homo titaniens je vcelku sympaťák. Škoda nechutného zprasení tak dobrého námětu. ()

Reklama

.killer. 

všechny recenze uživatele

Film, jehož základní premisa je celkem originální, ale zabíjí ho, i přes relativně krátkou stopáž, utahanost a místy diletantský střih. S tím se samozřejmě pojí i nevyvedená dramaturgie, díky níž je právě celá stavba děje nevyvážená. První dvě třetiny se táhnou a v té třetí to jde ráz na ráz. V klidu tedy můžete tento film přejít a o nic moc nepřijdete. Škoda. ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT Promarněnéj potenciál, to je co mě napadne jako první po dokoukání filmu. Nápad je to skvělej, ale film končí tak nějak tam kde bych si představoval že začne jeho druhá polovina. Klidně bych natáhl stopáž o další půlhodinu, a krátce poté, kdy dojde ke konfrontaci Titáňana a Titáňanky s vojakama u bazénu bych to šupito presto dějove přesunul na cestu na Titan a další hodinu jsme mohli zažívat jejich dobrodružství na Saturnovo měsíci, mohlo se tam třeba zjistit že tam už nějakej organickej život je atd atd... Prostě škoda že to dopadlo tak jak to dopadlo, takové unylé a nedotažené, konec úplně odfláknutej... Tři hvězdy s odřenýma ušima hlavně za nápad a dobrýho Worthingtona v hlavní roli. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Námět zajímavý, ale celkově to za moc nestojí. Ze začátku to bylo fajn, dobrý nápad jak zachránit lidstvo, prostě si najdeme pár silnějších jedinců a uvidíme, kdo to nakonec přežije. Ale jak tak film ubíhal stávala se z toho děsivá podívaná. Jeden mrtvý za druhým, aby to diváka trochu vylekalo, ale nakonec se nic moc neděje. Upřímně jsem moc nechápala, proč ta mutantka udělala to, co udělala a štve mě, že to tam nebylo vysvětlené. Prostě strašně podprůměrný sci-fi, které nemá co nabídnout. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Natáčania filmu sa zúčastnilo aj 100 vojakov španielskej armády. Ide tak o prvý medzinárodný film, ktorý spolupracoval so španielskou armádou. (Astonko)
  • Natáčalo sa na Kanárskych ostrovoch. (Astonko)

Reklama

Reklama