Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se rozmýšlel, jestli dát tomuto filmu "odpad!" nebo "*****". Nakonec jsem se rozhodl pro druhou možnost, protože hodnocení "odpad!" by se mělo dávat jen filmům, se kterými nestojí za to ztrácet čas, ale Robot Monster je naopak něco, co musíte vidět! Příběh o robotích mostrech (v medvědím kožichu) kolonizujících zemi, a do toho ještě ještěrky, obří bublifuk o bůhvíco ještě:) Za těch několi záchvatů smíchu si to pět hvězdiček zaslouží:) ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Film samotný keď ho človek berie s riadnou dávkou nadsázky to dotiahne maximálne tak na tri hviezdy..má všetky negatíva aké len film múže mať a ktorých vás radšej ušetrím, no práve v tom je jeho genialita. Upozorňujem ale že kombinácia Robot monstra s "Mystery Science Theater 3000" je priam smrteľná a tam je to už za jasných 5*. Jednoznačné Must see v tom mixe s výbuchom smiechu počas celého trvania zaručeným. Samotné je to nič moc ale stále dobrá zábava. ()

Reklama

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zábavné. Mimozemšťan v obleku jakéhosi lidoopa s potápěčskou helmou na hlavě zlikviduje všechno lidstvo na zemi a pak zmateně běhá po louce, aby dopadl ještě těch posledních pár přeživších postav. K dispozici má nejmodernější technologie, tj. papundeklová skříňka, ze které vylétávají bubliny. Dílo hodné Eda Wooda, hodnocení - buď odpad nebo 5 * , jinak to prostě nejde. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Anebo odpad, nemůžu se vlastně rozhodnout - každopádně až po této fascinující zkušenosti mi konečně docvaklo, co všechno může ve světě filmu znamenat pojem 'kultovní'. A mimozemský dobyvatel v gorilí masce a s helmou z výprodeje, co lusknutím prstu přemůže armády všech národů, ale všude si to štráduje pěšky a evidentně se u toho potí jako nerd na prvním rande, to je kult přímo vesmírných rozměrů. Bavil jsem celou dobu až do grandiózního finále. ()

Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem neuvěřitlené. Stačí kožich gorily, helma potápěče a máte mimozemšťana. Pár několika minutových záběrů, které použijete hned několikrát a máte hodinový film. Stoprocentně přehrávající herce, šílenou hudbu a máte o zábavu postaráno na celej den (jako parodie jednozačně na pět hvězdiček)... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)
  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)
  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)

Reklama

Reklama