Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

Kubiny 

všechny recenze uživatele

V nouzi se na to dá koukat, ale na zábavnou televizní show, to zábava prostě moc není. Vtipné jsou občas pouze odpovědi. Víc hlášek je od soutěžících, než moderátora. Matonoha je v tomhle naprosto mimo, neví co říkat, vtipy jsou zoufalé, snaha o napínání diváků přehnané. Tohle není milionář, má to být uvolněné a zábavné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Njn takhle to dopadá, když se NOVA rozhodne oprášit starou (mnohými již zapomenutou) show, nahodit jí nový kabátek a do moderátorského postu obsadit bohužel dost tragického Matonohu (kterého mám jinak docela rád jako herce). Takže jediné co na tom bylo/je dobré, jsou některé otázky a odpovědi lidí/soutěžících. Myslím si, že životnost tohoto pořadu moc dlouhá nebude. Třeba se pletu… ()

Reklama

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Jediný, proč mě tento pořad zajímal je, že jsem zvědavá. Ale některé otázky jsou nechutné, manipulativní, urážlivé a trapné! Pánové zamyslete se nad sebou, chováte se jako ubožáci. Kdo že to dělá scénář??? dramaturgii??? "Co dělá líný muž, když žena uklízí?" A to je pouze "ochutnávka". Ubohost, Matonoha má být nezávislý, občas dost přes čáru. Úroveň v tomto pořadu rozhodně nehledejte, i když dost záleží na soutěžících. Letmo jsem tady zkoukla nějaké komentáře a opravdu bych to vše nesváděla na soutěžící! Řekla bych to asi takhle: na blbou otázku, ještě blbější odpověď! Urážet a ponižovat ženy a říkat tomu zábava? To si nova dělá velmi dobrou reklamu zvláště s ohledem na budoucnost! ()

kubilov odpad!

všechny recenze uživatele

S přebíráním formátů televizních pořadů ze zahraničí problém nemám, ale když takhle nepokrytě vykrádá největší česká komerční televize druhou největší českou televizi, tak už bude někde něco špatně. Navíc Matonoha dosahuje maxima v otravnosti projevu.. omylem jsem u televize usnul, ale Matonohovo vlezlý kecání mě nepříjemně vzbudilo, což mi připomíná, že už jsem dlouho nedal odpad. ()

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu čest parkrát vidět pořad Co na to Češi. Vsadím svoje boty a krabku máček navrch, že z 80% shlédnutejch dílu jsem byl po chlastačce, takže mi k uspokojení potřeb stačí nějakým způsobem existovat a nenáročný program TV Nova mi zcela vyhovuje. Pokud máte tendenci vyhledávat na Nově solidní zábavu nebo aspon nestupidní podívanou, tak jste v píči, protože na vás vyběhne uřvanej, trapnej a přehrávající Matonoha, kterej je kolikrát doplněn o výkvět debilních individuí, takže včetně špatného a několik let provařeného konceptu soutěže tvoří společně podívanou na úrovni jedný hvězdičky. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Pořad je inspirován americkou soutěžní show Family Feud, která se vysílá již od roku 1976 a v roce 2013 byla v USA zvolena třetí největší herní show všech dob. (Dizzy_eM)
  • Soutěž se již dříve vysílala pod názvem 5 proti 5 na TV Prima. (Bernyz)

Reklama

Reklama