Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doronova jednotka vyjíždí do riskantní akce, která je jediným pokusem jak zabránit skupina Abu Ahmada v realizaci ničivého útoku nervovým plynem. Ačkoliv se zdá, že plán byl promyšlený, nepřítel je nebezpečný a jakákoliv chyba může stát život nejen Dorona a jeho kolegy, ale i mnoho dalších nevinných lidí. (Česká televize)

Recenze (4)

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud mám hodnotit celou první sérii, je to milé překvapení. Co si budeme nalhávat, izraelsko-palestinský konflikt spoustě lidí uniká a vědomostí je, že kdesi existuje pásmo Gazy. Ten svým způsobem věčný a zbytečný náboženský konflikt je zde velmi dobře vykreslený a pokud je inspirován opravdu pracovníkem téhle jednotky, buďme šťastní, že existuje Mossad. Co se týče hereckého obsazení, je velmi dobré a průser je, že hlavní terorista je krásnej chlap s nádhernýma očima vy si říkáte, že vás přece takhle nemůžou klamat. Totéž představitel Wallida, ošklivej kluk, když dostal šanci projevit emoce, jen jsem zírala, na jeho zjihlý pohled. Výtečný je představitel Dorona, kus chlapa, který vypadá neškodně do prvního pohybu. A třešničkou je kapitán Gabi, ten soused odvedle v kostkované košili, trochu bříškem, nosem jako okurka. Dokáže mluvit jako kniha a jen málokdy se naštve a upřeně vás hnědým očima rentgenuje. Zkrátka, od prvního dílu vás seriál zadrápne a nepustí. Ani palestinské ženy s mírně vymytým mozkem, nutno podotknout. Nádherné lokace s dobrou hudbou. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechno se to poměrně slušně propojí, znovu slepený tým jistí Dorona coby atentátníka. Klíčovou postavou závěru série se nakonec stává Walid. Na oslavy to nicméně není. Podle všeho (hodnocení tady) má druhá série větší grády, zájem o ni bohužel nemám. Některé díly se mi hůř přežvýkávaly. S ohledem na to, jak letitý konflikt celé území zásadně paralyzuje, bych celkově čekal divácky daleko nepříjemnější pocity. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luxusní závěrečná epizoda napěchovaná napětím s nepředvídatelným průběhem a prošpikovaná neočekávanými zvraty. Dokonalá pozvánka na další sérii. Dokonce došlo i na českou stopu a tamního chudého taxikáře vozícího zákazníky ve Škodovce. Přesto musím říct, že jsem doufal ve více mrtvých a poněkud krvavější vyústění na obou stranách. [88 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně se závěrečná epizoda první sezóny sice líbila, zároveň mám ale pořád pocit, jakoby mě tvůrci tak trochu podvedli. Čekal jsem přece jen nabušenější zakončení série, akce šla ale ve finále stranou, aby umožnila otevřený konec a pozvala diváky k pokračování. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama