Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scare Campaign je populárna televízna show, v ktorej tvorcovia strašia nič netušiace obete. Ich televízny program však začína upadať, pretože na internete vznikla skupina s podobným zameraním, ktorá má milióny fanúšikov. Scare Campaign tak dostane poslednú šancu, ktorú sa režisér rozhodne využiť. Posledná epizóda má byť natočená v opustenej psychiatrickej liečebni a má pomôcť udržať túto show nažive. Plánovaný priebeh sa však mení vo chvíli, kedy sa scenár vymkne spod kontroly. Finálna epizóda Scare Campaign bude naozaj hororom, na ktorý nikto nikdy nezabudne. (Marceloo)

(více)

Recenze (58)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další Australská jednohubka s vyčpělým námětem, ale snaživou režií a solidní dávkou napětí i vražd. Nic vesměs originálního, ale film se snaží vyrukovat se dvěma velkými zvraty a finální pointou s ještě větším zvratem. První zvrat je nečekaný, zbytek si odříkáte jako básničku hned po první změně děje, což film bohužel chtě nechtě srazí dolů. Ale na večer s popcornem je o zábavné krvavé béčko postaráno. Austrálie dál jede. 65%. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Obstojný slasher krvák, který se sice pohybuje v rámci průměru, ale nejvíce těží zejména z originálního nápadu a fajn gore. Televizní pořad prankující a strašící lidi se stane sám obětí poté, co se v pořadu omylem nachomýtne psychopatický zabiják a začíná reálný boj o život. Najde se zde pár fajn zvratů a už zmíněný nápad i gore táhnou film do lepšího průměru, ale jinak je to v jádru pořád tuctová vyvražďovačka, která výrazně lepšími kvalitami moc neoplývá. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nenápadný a neobvyklý slasher z Austrálie, který stojí za zhlédnutí. Scare Campaign je populární Prank TV show, která straší své oběti, ovšem jednou na tom nehezky doplatí. Film má v průběhu celkem svěží zvraty, zaujme solidním gore a díky sladké stopáží 80 minut frčí vcelku rychle, byť zpočátku mi film přišel nudnější. Story 5/10, Atmosféra 5/10, Gore 7/10, Vizuál 6/10, Akce 7/10, Napětí 6/10,Humor 3/10. Zábavnost 6/10, Lekačky 0/10. 65% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem paráda - konečně něco v non-mainstreamových nízkorozpočtových hororech, co stojí vážně za zmínku. Partička tvůrců zvrhlého seriálu, vydělávajícího na strašení nic netušících lidí dostane v rámci pokusu o zmrtvýchvstání poslední šanci, kterak zvednout akcie a sledovanost svého bubu seroše. Ovšem nikdo z nich netuší, že se sami stanou oběťmi a pouze na oko následující lidská vybíjená vážně nebude..................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sprvoti sa zdá, že sa bude "Scare Campaign" uberať duchárskym smerom. Chvála bohu, že sa tak nestalo, lebo počiatočný úvod pôsobí tak lacno, až som miestami prepadal dojmu, že šmariť odpad nebude až tak náročné, ako som sa domnieval. Našťastie, jedná sa o slušne spracovaný "exploitation" s vydarenými, krvavými gore scénami, ktoré potešia nejedného "fanúšika" násilia. To či má scenár nejakú hlavu aj pätu, to už je druhá vec. Ja osobne nijak pobúrený nie som, vyslovená "pičovina" to nie je, dá sa nato bez problémov pozerať, pričom pomerne solídnu prácu odviedol i soundtrack, ktorý určitým pasážam dodáva ten správny šmrnc. Taktiež bolo pre mňa príjemnou zmenou sledovať film iba 80 minút, nakoľko posledné vzhliadnuté prekračovali 150. Zbehlo mi to ako voda, no a vďaka rozuzleniu si odo mňa táto malá hra na "mačku a myš" nakoniec prekvapivo odnesie hodnotenie slabších štyroch prasiatok - 69% ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama