Reklama

Reklama

VOD (1)

Hopper se vloupá do laboratoře a Nancy s Jonathanem se postaví tomu, co uneslo Willa. Kluci u pana Clarka vyzvídají, jak se dostat do jiné dimenze. (Netflix)

Recenze (40)

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třeba tady je odpověď, proč české filmy a seriály dostávají tolik odpadů.podívejte se na ty herecké výkony.Dospělí, děti...ta nejvyšší úroveň.Toto vám žádná česká sračka nedá.U nás uměle vyhajpované hvězdy alá Trojan by tu mohly hrát maximálně "jednoho z policistů".Hraní "El" 11, to je prostě pecka, z ní to utrpení přímo sálá a věřím jí ho.A to je dítě... ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše šlape a do sebe zapadá jak má a koukat na to je opravdu radost. Geniální začátek v ústavu a střípky z minulosti a závěr též geniální. Vysvětlení druhé strany též výborné a akce s monstrem které vůbec nevypadá zle se též povedla, navíc atmosféra nám čím dál víc houstne. Tohle je prostě nářez a zatím mě to neskutečně baví. ()

Reklama

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl odhalil zatím snad nejvíce z celého seriálu. Spousta zvratů, dějí se věci které bychom ještě v minulém díle vůbec nečekali, a děje se toho vážně hodně. Závěr je napínavý, a jsem rád, že toho tolik odhalil, konečně! Konečně také dostává větší hloubku samotná dětská parta, která mě ze začátku až tak moc nebavila, ale tímto dílem si tyto postavy vydobily u mě pozornost. Stejně tak oba soutozenci hlavních postav, Nancy a Jonathan mě díky tomuto dílu začali hodně zajímat. Palec nahoru! 90%. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečné scény už nemůžu brát v potaz při hodnocení dílů, protože je to skvělé lákadlo na další díl... Ale jinak pátá část je trochu klidnější, leč opět se vše více propojuje v příbězích všech postav jako Jonathan a Nancy či Jim Hopper a Joyce nebo Luke, Mike, Dustin a 11tka. Někdo může sice pohrdat tím, že časově je většina dílu neakčí, ale kdo by to byl řekl, když Stranger Things je mysteriózní detektivka s hororovými prvky... + Moc hezké vysvětlení jak je to s těmi dimenzemi a vo co vlastně go... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hoši sa rozhodli, že zoberú iniciatívu už skutočne do vlastných rúk a tak sa budú snažiť pochopiť o čo tu sakra ide a čo s tým akože sakra môžu urobiť. Výsledkom je pátranie po veď uvidíte či už viete po čom, vizuálne pripomínajúce Stand by me. A samozrejme dochádza aj k prvým rozporom v skupine. Vtipné je, že majú svoju teóriu, ktorá im je vlastne následne potvrdená, čo mne zase potvrdzuje, že tento seriál je aj oslavou detskej fantázie. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • V závěru zazní skladba „Nocturnal Me“ od skupiny Echo & The Bunnymen. (Duoscop)
  • V deprivačnej nádrži nebola (dostatočne) slaná voda, takže 11 sa nevznášala, ale stála na dne. (andrejba)

Reklama

Reklama