Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (82)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa rozhodli nakrútiť niečo absolútne odlišné čo doposiaľ a riskovali tým rozdelenie publika na dva tábory, čo sa aj stalo. Mňa táto odbočka, ktorá sa sústreďuje na Jane a jej ďalší osud, pretože sa ocitá na križovatke, sadla. Celý čas sa to tvárilo, že nás čaká veľkolepé finále v meste, ale záver ma naopak príjemne prekvapil akýmsi ráznym utnutím. Som zvedavý, či sa k sestre ešte niekedy vrátime. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo si pamätám tak táto epizóda bola extrémne nudná a nezaujímavá a včera by som jej dal asi iba jednu hviezdu. Ale keďže rewatchujem tento seriál pozrel som si ju znovu a nie je až tak zlá ako som si pamätal. Áno, je to najslabšia epizóda zatiaľ a nemá nič spoločné s dejom. Proste Eleven je fajn postava ale keď je celá epizóda o nej tak je to celkom nuda. ()

Reklama

denbrough 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl? Pche.... I tenhle díl byl za pět. Nevím, ale čím dál víc zjišťuju, že s touhle režií bych se dokázal dívat snad i na dětství Mikeovi prababičky nebo já nevím.. Prostě pro mě top seriál. Snad se to v posledních dílech nezvrtne. Ale pochybuju. Přeju si, aby Stranger things nikdy neskončily.. :-( ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl, ne snad že by to bylo úplně blbý, chápu i motivaci postav, ale po předchozím cliffhangeru chci vidět, co se bude dít dál, a ne sledovat partu ufňukanejch "vyvrhelů".. Pankáč a ta máklá pipka s mašlí jsou fakt na pěst.. Snad je to jen přešlap a ST budou pokračovat tak, jak je známe a tyhle divnolidi se tam už neukážou.. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se úplně vymyká ostatním, neboť Eleven jde hledat svoji sestru, která se nachází mezi punkáči. Celý tenhle díl se odehrává v této komunitě a El to s punkovým feelingem neskutečně sekne. Mě vůbec nevadí, že se řeší něco jiného, díl prostě odsýpá jak má a mě baví, jak se seriál dále vyvíjí. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno