Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(26)

Když mechy zaútočí na výzkumné centrum, jeho studenti, piloti a výzkumníci se musí bránit s pomocí tajemných artefaktů a mladého samuraje. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Útok mechů z jiné planety, meče co vypadají jako lightsabery (protože jsou hodně blbě osvícené...) a k tomu je tam tajemná kostka... No vypadá to na další podivnou mecha splácaninu v hlavní roli s jistou naivní, ale docela milou dívčinou a drsným, nebo spíše "divokým" samurajem, co jí bude ochraňovat. Tato dvojice je však vcelku sympatická, stejně jako pár dalších charakterů, ovšem jsou zde i postavy, které vysloveně lezou na nervy (třeba ten Youtuber). Mecha není moje oblíbené téma, ale tady se na to dalo i docela koukat, navíc tam nenosí nevkusné extrémně přiléhavé kombinézy. Jako velmi povedený vidím střet starobylého samuraje s novodobou kulturou, kdy některé postřehy, které zdejší samuraj trousí, jsou docela vtipné. Příběh nepůsobí nikterak komplikovaně, je tam i pár povedených momentů a tak to působí místy i docela zajímavě. Zkrátka jsem nakonec z tohoto mecha výmyslu docela příjemně překvapen. 6/10 ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

No řekl bych, že mecha a Efidolg je to nejzajímavější na tomhle anime, zbytek je odpad. Některé postavy - hlavně ty mladší věkové kategorie - jsou naprosto iritující a moc rozumu zrovna nepobrali. Příběh jako takový mě snad začal zajímat až ke konci, kdy se tam snad konečně začalo něco dít, ale jaksi asi to nejdůležitější by bylo asi v pokračování. Ale většinu času se tu řeší spíše teenagerovské japonské hovadiny a tak to důležitější jde nějakou stranou. Akce tu sice nějaká je, ale extra nezaujme. Animace je nižšího průměru a hudba je celkem dobrá. Kdyby to autoři brali trochu víc vážně a udělali z toho spíše akční drama, než tuhle parodii s akčními prvky, tak by udělali mnohem lépe. ()

Reklama

Víteček 

všechny recenze uživatele

Ukázkový důkaz toho, že splácat ta největší anime klišé bez ladu a skladu rozhodně není  automatickou zárukou úspěchu a už vůbec ne kvality. Mnohem pravděpodobnější je nesourodý slepenec s nulovou emoční hloubkou, špatně vystavěným příběhem a zcela nezajímavými a otravnými postavami, odehrávajícími ta nejohranější a nejotravnější klišé. ()

Galerie (483)

Reklama

Reklama