Reklama

Reklama

Mamka a taťka

  • USA Mom and Dad (více)
Trailer 1

Když davové šílenství neznámého původu způsobí, že rodiče z poklidného předměstí obrátí svou zlobu proti vlastním dětem, Carly Ryan (Anne Winters) a její bratr Josh (Zackary Arthur) musí bojovat o holý život a bránit se surovým útokům ze strany těch, kteří je přivedli na svět (Nicolas Cage a Selma Blair). (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (217)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nic neupevní vztah v letitém manželském svazku víc, než společná vražda společných dětí. Štvou vás ti vaši spratci? Je vaše starší dcera vymaštěná dilina a tahá se s negrama? A synek je hyperaktivní drzoun a raubíř? Jděte po nich vším, co máte po ruce. Umlaťte je baseballkou, paličkou na maso, naporcujte je hobby pilkou Sawzall, udušte je igeliťákem nebo uškrťte provazem. A když se ti malí bastardi schovají ve sklepě a odmítají otevřít, natáhněte jim dovnitř hadici s plynem. A pak už jen seďte se svojí drahou druhou polovičkou za dveřmi, držte se za ruce a šťastně poslouchejte jejich zvracení a chroptění... Černá komedie par excellence. Nico řádí skoro jako za mlada, ale starej Lance má ještě větší koule; příchod babi a dědy mě fakt dostal. Jen kdyby kameraman v těch nejlepších okamžicích nedostával třesavku. Vyříznout mu játra. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zatial suverenne najlepsi film Briana Krajcira /Zastav a Neprezijes, Gamer 2009/. Pan Klec spolu so zenskou sa rozhodnu filmovo zmasakrovat potomstvo a ono im to aj ide .....jaxom sa dozvedel, tu zlobu voci detom sposobilo nejake davove sialenstvo ... a bolo zobrazene aj celkom dobre ...... jak si ale myslim, Klec sa koncit nechysta : 77 % ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný horůrek, který kombinuje nápad invaze psycho rodičů s depkoidní pravdou o růžových family představách. Cage je tu správně pošuklý (ale tolik ho tam zase nebylo), Selma po MILF stránce boduje, místy hrají dobře posazený punkový vypalovačky a párkrát jsem se asi zasmál. Nic to ale nemění, že jsou příliš znát limity nízkorozpočťáku, nemá to koule na pořádně explicitní nekorektní drsňárny, dětští a teen herci bez šance, nechybí pár otravností v šablonách, nelogice a postavách, skončí to napůl pičkově, zkrátka mělo se vytřískat víc. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zacne sa to ako klasicky zombie film, len s tym rozdielom, ze sa ludia nemenia na zombie, ale na magorov, ktory chcu zabit svoje vlastne deti, potom co si v telke pozru analogove sumenie. Na dnesnych ludi odchovanych digitalom ma analog evidentne zle ucinky. Chvilu sledujeme dianie v celom okoli a v polovici sa film presunie do domu ustrednej rodinky, kde to pre zmenu zacne vykradat Panic Room skombinovany s Home Alone. Deti maju evidentne pred neschopnymi rodicmi navrch. No a finale je uz WTF hovadina v ktorej kazdy nahana kazdeho a pritom neustale o nieco zakopne jak ten vrah zo Scream. Reziser nezabudne odkazovat na rôzne stare filmy a cele je to pojate blaznivo jak nejaky Grindhouse. No a tie ja nemusim, kedze ich humor som nikdy nepochopil. Na konci sa to snad snazi o nejaky serioznejsi presah ohladom toho, ze deti dokazu byt tak neznesitelne, ze by ich rodicia najradsej zabili aj keby ziadna epidemia nevypukla. Inak Selma Blair je stale sexi a Cage stale prehrava jak o zivot. Deti su na zabitie, takze som fandil neschopnym rodicom. 4/10. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Crank byla náhoda. Mom and Dad totiž působí, jako kdyby si Brian Taylor chtěl zoufale natočit áčkovej zombie horor, ale nesehnal prachy na masky a místo kamery měl kalkulačku. Bizarnost beru. Ve většině případů jí tu ale chybí komediální timing. Film proto funguje jen ve scénách, kdy chytá rapl Nicolase Cage. Protože má trénink. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v meste Louisville, Kentucky. (Scraffy)
  • Nicolas Cage v době uvedení filmu řekl, že to je jeho nejoblíbenější film za posledních deset let, který natočil. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama