Reklama

Reklama

Mamka a taťka

  • USA Mom and Dad (více)
Trailer 1

Když davové šílenství neznámého původu způsobí, že rodiče z poklidného předměstí obrátí svou zlobu proti vlastním dětem, Carly Ryan (Anne Winters) a její bratr Josh (Zackary Arthur) musí bojovat o holý život a bránit se surovým útokům ze strany těch, kteří je přivedli na svět (Nicolas Cage a Selma Blair). (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (217)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný horůrek, který kombinuje nápad invaze psycho rodičů s depkoidní pravdou o růžových family představách. Cage je tu správně pošuklý (ale tolik ho tam zase nebylo), Selma po MILF stránce boduje, místy hrají dobře posazený punkový vypalovačky a párkrát jsem se asi zasmál. Nic to ale nemění, že jsou příliš znát limity nízkorozpočťáku, nemá to koule na pořádně explicitní nekorektní drsňárny, dětští a teen herci bez šance, nechybí pár otravností v šablonách, nelogice a postavách, skončí to napůl pičkově, zkrátka mělo se vytřískat víc. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Měl jsem pocit, jak když koukám na film od M. Night Shyamalan. Konečně koukatelný film s Nicolasem Cagem, který měl možnost zde předvést, že občas dokáže i skvěle (pře)hrát. Film má neskutečně dobré tempo. Téměř ani na chvíli nenudí. A délka 80 minut tomu nahrává. Stopáž je úplně optimální. Jen si myslím, že by si to zasloužilo více krvavých scén. Docela dobré a především vtipné dialogy („Poslechněte svojí zkurvenou matku a otevřete ty zkurvený dveře vy kurva sráčové“). Závěr filmu povedený a dost mě pobavil. Něco tak blbého, až dobrého jsem potřeboval na zahnání nudy. Svůj účel to splnilo. Jen nevím, jestli bych to potřeboval, v následujících 5-ti letech vidět znovu. ()

Reklama

ben666 

všechny recenze uživatele

Docela nuda. Jak už tu několikrát bylo napsáno, je tu docela hodně nevyužitý potenciál , vraždy ty nejdou vůbec vidět , mrtvoly skoro tak ne, je tu pár náznaků , kdy už to vypadá že by s toho mohl být slušnej nářez , ale zůstalo jen u náznaků. škoda kdyby se tvůrci vííc odvázaly, mohl s toho být slušnej masakr, takhle je to podprůměrnej film. Nicolas Cage hraje pošuka a docela mu to sedí. Za mě film s hodně nevyužitým potenciálem. Škoda ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Musim se přiznat,že jsem to čekal o dost horší.Hlavně s přihlédnutím k posledním Nikyho filmům.Ale zas taková hrůza to nebyla..Sice by se z toho dalo vykřesat vo dost víc,protože některý scény v druhý půlce filmu fakt postrádaly dynamiku,ale budiž.Co je ale horší,uspěchanej,doslova ukouslej konec.A co bude,jako.To je všechno?50%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zacne sa to ako klasicky zombie film, len s tym rozdielom, ze sa ludia nemenia na zombie, ale na magorov, ktory chcu zabit svoje vlastne deti, potom co si v telke pozru analogove sumenie. Na dnesnych ludi odchovanych digitalom ma analog evidentne zle ucinky. Chvilu sledujeme dianie v celom okoli a v polovici sa film presunie do domu ustrednej rodinky, kde to pre zmenu zacne vykradat Panic Room skombinovany s Home Alone. Deti maju evidentne pred neschopnymi rodicmi navrch. No a finale je uz WTF hovadina v ktorej kazdy nahana kazdeho a pritom neustale o nieco zakopne jak ten vrah zo Scream. Reziser nezabudne odkazovat na rôzne stare filmy a cele je to pojate blaznivo jak nejaky Grindhouse. No a tie ja nemusim, kedze ich humor som nikdy nepochopil. Na konci sa to snad snazi o nejaky serioznejsi presah ohladom toho, ze deti dokazu byt tak neznesitelne, ze by ich rodicia najradsej zabili aj keby ziadna epidemia nevypukla. Inak Selma Blair je stale sexi a Cage stale prehrava jak o zivot. Deti su na zabitie, takze som fandil neschopnym rodicom. 4/10. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Natáčalo sa v meste Louisville, Kentucky. (Scraffy)
  • Nicolas Cage v době uvedení filmu řekl, že to je jeho nejoblíbenější film za posledních deset let, který natočil. (BMW12)

Reklama

Reklama