Reklama

Reklama

Trosečníci

  • Velká Británie Swept Away (více)
Trailer

Obsahy(1)

Amber je hezká, bohatá a arogantní čtyřicátnice, která nemá děti a v ničem nenachází štěstí. Její manžel, hodný a pasivní Tony, by jí rád udělal radost a proto jí připraví překvapení dovolenou na soukromé lodi plavící se z Řecka do Itálie. Na palubu pozve ještě dva páry, ale věčně nespokojená Amber si svou agresivitu vylévá na všech nejvíc však na lodivodovi, který se jmenuje Giuseppe. Mladý rybář jen těžko snáší nadutost amerických klientů, a hlavně Amber, jež ho přesto přitahuje, má brzy plné zuby. Když však její vinou loď ztroskotá a moře vyplivne dvojici trosečníků na opuštěném ostrově, role se nečekaně obracejí. Teď je pánem situace Giuseppe a Amber je na něm zcela závislá (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

kobejn 

všechny recenze uživatele

ze začátku to vypadalo jako pěkná blbost, nesympatická mužatka madonna, a úchylní italský týpci, ale postupem se mi to začalo líbit, madonna dostávala přes držku... a to bylo fakt vtipný, celkový ladění dost trapný, scéna z chatrče, kde si oba předvádějí filmové citace je vykradená z Leona, konec této stupidní story byl taky trapnej, končilo to taky jako blbost, přesto mně ta spousta stupidit docela bavila. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pokus o romanci? Pokus o komedii? Pokus o drama? Romantika a humor schází, napětí by líp sfouknul leckterý televizní amatér.. Tak proboha pokus o co??? Příběh nulový, dialogy hloupé. Nevím, čím donutila Madonna svého manžela k tomu, aby se pustil do této rádoby další variace ztroskotání na opuštěném ostrově. Původně šlo o napjatě očekávaný projekt originálního autora (příjemnou je snad jen kamera, místy i hudba), ale ve finále jde jen o pokus divákovi trpělivosti. Madonna (na ostrově byl asi kosmetický stánek) svoji arogantní roli absolutně nezvládá, hrát se patrně už nikdy nenaučí, spolehlivě jí nevěříme její přerod rozmazlené fifleny na zamilovanou a uvědomělou ženu a o hudební ikonu, která jindy oplývá sex-appealem, bych si tentokráte neopřel ani kolo! OBROVSKÉ zklamání, hloupé, předvídatelné, nicotné!! ()

Reklama

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Nepochopil jsem a asi nikdy nepochopím záměr Ritchieho natočit tenhle film. Jó, ženský holt dělaj divy. V porovnání s ostatní jeho tvorbou je to přinejmenším strašné, ne-li příšerné. Ale jinak existují stovky mnohem horších filmů, se kterými v porovnání to nakonec přeci jen tak strašný nebylo, takže ti to Ritchie odpouštím a budu dělat, jakoby tento film nikdy neexistoval a já ho nikdy neviděl. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopil, jak mohl Guy Ritchie po jeho megaúspěšném začátku kariéry natočit takový brak. Asi si to prostě Madonna vydupala. No hořce narazil, vzpamatovával se z toho pak řadu let a ještě že od té kravky odešel. Trosečníci jsou prostě naprosto příšerným filmem, s příšernými herci, scénářem a chováním postav. Jednu hvězdu dávám za skvělou hudbu. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Pokus o romantiku těžce nevyšel. Madonna ze sebe nevytáhne naprosto nic - možná na začátku malinko, ale to jen proto, že nemá co hrát :) No.. jako nevím, co na tom chcete chválit. Ztroskotanci na ostrově, kteří se snaží z diváka násilně vymanit emoce, kteří se snaží projít nějakou proměnou - dyť jsem jim lze akorát tak smát, smát nad ubohostí scénáře a nad naprostou neschopností udělat něco pořádného. A ten konec - sakra, jsem se skoro rozbrečel.... 2.5/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Film sa nakrúcal na Sardínii a Malte. (JančiBači)
  • Snímek se umístil na 20. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama